FILLERS OG DYPVIRKENDE BEHANDLINGER

Ønsker du å få utført injeksjonsbehandling hos oss? Husk at du alltid kan booke deg en gratis og uforpliktende konsultasjonstime, dersom du ønsker mer info eller har spørsmål. 

HVA ER FILLER?

«Filler» er et HA-fyllstoff, som injiseres inn i huden for å redusere rynker, forstørre lepper eller forsterke leppekontur, fremheve ansiktstrekk og andre ansiktskonturer, glatte ut ujevnheter og akne-, eller andre arr. HA-fillere består av hyaluronsyre – et stoff som allerede finnes i kroppen, som har i oppgave å bringe fuktighet, volum og elastisitet i hud og lepper. Stoffet er derfor meget velegnet til skjønnhetsbehandlinger. Det finnes flere forskjellig fyllstoffer, men den vanligste og tryggeste er hyaluronsyre. 

Bivirkninger: de mest vanlig bivirkningene er ømhet, hevelse, rødhet og/eller blåmerker rundt stikkstedet. Dette avtar gradvist erter 1-2 uker etter behandling.

Komplikasjoner: svært få og/eller uvanlig.

 

BEHANDLING MED FILLER

Ved å injisere filler i lepper, hake, kjevelinje eller kinnbein kan man fremheve attraktive ansiktstrekk uten kirurgiske inngrep. Filler kan også brukes for å jevne ut fine linjer, dype rynker og arr.

En fillerbehandling tar ca. 30-50 minutter, avhengig av hvor mange områder og hva som skal behandles. Før behandlingen har vi alltid en konsultasjon, deretter legges det på bedøvelse, før injeksjonene starter. Varighet opptil 12 mnd.

FILLERBEHANDLING PRISER

Hos oss får du alltid gratis og uforpliktende konstultasjonstime. På en konsultasjonstime går vi sammen igjennom hva som er best for deg og hva som må til for å oppnå ønsket resultat med filler.

Leppene er ofte blikkfanget i ansiktet og får mye oppmerksomhet. I klinikken benytter vi oss av ulike injeksjontekniker for å kunne lage de beste leppene, som er målt opp og skreddersydd til ditt ansikt og etter dine ønsker. Med fillers kan man både få tilbake tapt volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene, men også redusere de små rynkene rundt munnen.

Pris: 2100,- 

Leppene er ofte blikkfanget i ansiktet og får mye oppmerksomhet. I klinikken benytter vi oss av ulike injeksjontekniker for å kunne lage de beste leppene, som er målt opp og skreddersydd til ditt ansikt og etter dine ønsker. Med fillers kan man både få tilbake tapt volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene, men også redusere de små rynkene rundt munnen.

Pris: 3200,-

Nesekorrigering med fillers er en «non-surgery nosejob», for å rette opp ujevnheter. Resultatet er umiddelbart synlig, med minimal nedgangstid, og 12 måneder varighet.

Dette er en enkel prosedyre som brukes til å løfte eller rette opp tuppen av nesen, kamuflere et brudd, eller korrigere en krom neserygg.

Behandlingen utføres ved å injisere en hudfiller inn i seksjoner av nesen og nesebroen. Fremgangsmåten kan også brukes til å lage en ny nesebro eller en mer estetisk nesespiss. Denne prosedyren er rask og er et trygt alternativ til tradisjonell kirurgisk rhinoplastikk.

Pris: 2900,-

Pris: 2900,-

Pris: 5900,-

 

DYPVIRKENDE ANSIKTSBEHANDLINGER

Dermapen er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi.

De aktive ingrediensenene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som growth factors, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer.

Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud.

Dermapen glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler.

Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene og gir huden en kollagen boost.

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst.

Dermapen i kombinasjon med ulike peel og mesotherapy gjør at vi kan tilrettelegge den riktige behandlingen til din hud tilstand og skreddersy for optimalt resultat.

Hva kan behandles med Dermapen?

 • Oppstramming av hud
 • Hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Akne arr
 • Fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn
 • Store porer
 • Strekkmerker
 • Ny glød i huden
 • Brannskade.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, som alle hjelper med å redusere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gjør den fastere.

Mørke ringer under øyne, samt små linjer jevnes ut.

Fettnedbrytende og drenerende.

ehandling for menn og kvinner som lider av tynt hår, tap av tetthet, androgen alopecia, tørt og skjørt hår. Produktet gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen, revialiserer hårsekkene og bidrar til cellefornyelse og økt hårvekst. Serumet vi benytter oss av er patentert og beriket med alle vitaminer, aminosyrer og mineraler hårsekkene trenger, samt silisium og hyalurosyre som styrker håret.

PhiLings Plasma Teknologi er en revolusjonerende hudforyngelse og oppstrammende behandling.

PhiLings og Phi Ion behandling av tunge øyelokk og løs hud blir mye brukt med meget gode resultater til å behandle blandt annet hengende øyenlokk som er et problem hos mange mennesker.

Dette er en fantastisk behandling uten å måtte skjære i huden, uten arr og uten risiko.

Denne revolusjonerende metoden er i stand til å oppnå resultater som er nesten sammenlignbare med resultatene av kosmetisk kirurgi.

PhiLings behandlingen gir en umiddelbar sammentrekning av huden i behandlingsområdet og setter i gang en reorganisering av dermis.

Skorpen faller av etter en uke og etterlater ny regenerert stram hud.

Med denne behandlingen kan vi behandle flere områder på huden som blande annet;

 • Tunge øyelokk,
 • øyelokk med mye løs hud,
 • linjer under og på siden av øyne,
 • hudfolder i ansiktet,
 • linjer og rynker i ansiktet,
 • marionette linjer,
 • alders flekker,
 • acne arr,
 • strekkmerker,
 • røykelinjer og mm.

Ønsker du å vite mer så kan du komme innom for en uforpliktende konsultasjon. Vi har alltid gratis konsultasjon hos oss for alle behandlinger.

PRX (PRXT33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. PRX egner seg for deg som har problemer med tørrhet, pigmenteringer, strekkmerker, arr, linjer eller overfladiske rynker og som ønsker en behandling uten nåler. Den består av de to hovedingredienser, TCA (trikloreddiksyre) og hydrogenperoxid, og det unike med peelen er at den ikke gir ”frosting”, og kan benyttes gjennom alle årstider uten å gi lysfølsomhet. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimal flassing

Apparater i hudpleie er en effektiv og skånsom dyp rengjøring og peeling av huden, som samtidig aktiverer hudens funksjoner. Galvanisk apparat: Brukes til fuktighetsinnslusning og lifting behandlinger. Galvanisk ansiktsbehandling innebærer positive og negative ioner som stimulerer huden og i kombinasjon med produkter bedrer transport av viktige ingredienser, styrker hudens hydrering og setter i gang blodsirkulasjon. Skin Scrubber/Ultrasonic peeling: Et apparat som jobber i kombinasjon med ultralyd bølger og galvanisk strøm. Skin scrubber apparat er også en innslusningsapparat, som øker hudens penetrasjonsevne av næring, vitaminer og fuktighet.

Dersom du ønsker å sende tilbakemelding på behandling for korrigering, sender du oss mail via: vipsandefjord@hotmail.com

MERK: det er ikke mulig å få refundert beløp for behandlinger.