FILLERS OG DYPVIRKENDE ANSIKTS- BEHANDLINGER

Få tilbake glød og opprettholde dine skjønnhetstrekk

Ønsker du en behandling hos oss? Husk at du alltid kan booke deg en gratis og uforpliktende konsultasjonstime, dersom du ønsker mer info eller har spørsmål. 

Bilde er retusjert/redigert
Bilde er retusjert/redigert

Filler-behandlinger

Filler er et HA-fyllstoff bestående av hyaluronsyre, som vi kan bruke for å fremheve naturlig skjønnhet. Ved å injisere filler i lepper, hake, kjeve, kinnbein, nese mm. kan vi markere og fremheve attraktive ansiktstrekk uten kirurgiske inngrep. HA-injeksjoner kan også brukes for jevne ut fine linjer og aldringstegn, fylle ut dype rynker, arr og tilføre fuktighet. 

Ønsker du mer informasjon om injeksjonsbehandlinger, priser og lignende? Klikk på knappen nedenfor.

18-års aldersgrense

Gratis konsultasjon

Nøye utvalgte produkter

Synlig resultater

Dypvirkende ansiktsbehandlinger

Dypvirkende ansiktsbehandlinger er ansiktsbehandlinger som inneholder aktive ingredienser som jobber på et dypere nivå av huden. Slike behandlinger er essensielt for de med skadet hud, hudproblemer, problematisk hudtilstand og for å motvirke aldringstegn.

Vip Beauty Lounge har et bredt utvalg av dypvirkende ansiktsbehandlinger. Vi ønsker hele tiden å kunne tilby det beste og heteste på markedet, og for oss er det svært viktig å plukke ut gode ingredienser som gir synlig og langvarige resultater.

Mesoterapi med Ekseption MixLab Serum.

Dersom du ønsker å sende tilbakemelding på behandling for korrigering, sender du oss mail via: vipsandefjord@hotmail.com

MERK: det er ikke mulig å få refundert beløp for behandlinger.