SPRAYTAN

Solkysset hud på et blunk, uten farlige UV-stråler.

Med spraytan kan du oppnå glød og bli solbrun uten å utsette huden for farlige og kreftfremkallende UV-stråler. Dette utføres på en trygg metode, hvor fargen sprayes på kroppen din og gir deg ny glød. Behandlingen passer perfekt for deg som ønsker å opprettholde en solkysset farge, eller for deg som skal på et selskap eller til en spesiell anledning.

Vi anbefaler å ta behandlingen 1-2 dager før du skal noe spesielt, slik at du får vasket bort overskuddsfarge. Den første dagen ligger det mye overskuddsfarge på kroppen, men når du dusjer dagen etter skylles dette av og resultatet er en jevn brunfarge.

Det er noen ting man bør huske på både før og etter behandling. Se oversikten nedenfor.

Før spraytan

  • Skrubb – for å få et jevnt og fint resultat, er det viktig at underlaget er jevnt og fint. Vi anbefaler derfor å skrubbe hele kroppen med en god peeling minst 1 dag før behandling. Da får du bort døde hudceller som bidrar til et ujevnt resultat.
  • Barbering – dersom du har planer om å barbere deg bør du gjøre dette 24 timer før spraytan. Du må gjøre det 24 timer før for at porene skal rekke å lukke seg og da unngår vi at fargen trekker inn i porene. 
  • Dusj – dusj gjerne før spraytantimen din, da du skal unngå all form for fukt fra du tar spraytan til minst 8 timer etterpå. 
  • Unngå krem og oljer – dette gjør at spraytanen ikke fester seg så godt til huden, og at resultatet kan bli både skjoldete og kortvarig.
  • Rens bort all sminke, deodorant, parfyme – for å få den perfekte jevne fargen må underlaget være strøkent.
  • Bruk løse plagg – ha enten på eller med deg løse plagg, med pusterom og gjerne mørke. Stramme og tettsittende klær vil dra i fargen og gjøre den ujevn, mens lyse klær kan smittes av.

Etter spraytan

  • Unngå vann og fukt – du kan ikke være i kontakt med vann på minst – 8 timer, da fargen trenger tid til å feste seg ordentlig.
  • Overskuddsfarge – første dagen vil du oppleve at fargen blir mørkere og mørkere, og kanskje ujevn noen steder. Fortvil ikke! Dette er overskuddsfarge, som faller av når du dusjer. Da sitter du igjen med en jevn og gyllen brunfarge.
  • Dusj – når du dusjer etter spraytan bør du ikke skrubbe så mye på kroppen, ei heller med hådnkle når du skal tørke deg. Klapp heller litt på første gangen, så smører du deg derretter med fuktighetskrem.
  • Smør – for et mer langvarig resultat anbefaler vi at du smører deg med fuktighetskrem, slik at fuktbalansen opprettsholdes og fargen holder seg jevn. Gjerne en fuktighetskrem med litt selvbruning i – da holder resultatet i opptil 3 uker.

Spraytan hel kropp 600,-

Spraytan kun ben 400,-

MERK: det er ikke mulig å få refundert penger etter behandling.