toppbilde vipper og bryn

Vipper og bryn

Hos Vip Beauty Lounge er vi svært opptatt av vippeextensions. Samtlige teknikere i klinikken er derfor spesialisert innenfor faget. Vi tilbyr et bredt utvalg av vippeextensions, men også andre vippebehandlinger som farging, vippebøy. Vi tilbyr den heteste brynsbehandlingen på markedet – brynslaminering, men også form og farge.

VIPPEEXTENSIONS

Vip Beauty Lounge spesialiserer seg på vippeextensions. Hos oss kan du få satt på nye vipper i ønsket lengde, bøy og styling, samt fylle på vipper – også fra annen salong (mot et tillegg i prisen). 

Vip Beauty Lounge tilbyr alt fra naturlige vipper til mer dramatiske. Velg mellom klassisk, mix, volum og megavolum.

Er du usikker på hva som er forskjellen? Det kan du lese mer om hvis du klikker <her>

VIPPEBØY

Permanent vippeløft av øyevipper holder ca. 4-8 uker. Vippebøy er en semi-permanent behandling som gir dine naturlige vipper en perfekt bøy.

Det er et flott alternativ for vippeextensions, da det krever svært lite vedlikehold og har lang varighet. Vippebøy passer bra for deg som er fornøyd med din naturlige vippelengde, men samtidig ønsker en semi-permanent bøy som kombineres med vippefarge.

Prosedyren tar ca. 60 minutter. Pris fra 890,- 

BRYNSBEHANDLING

Vi tilbyr alt fra enkel forming til farging og brynslaminering. Form og farge passer like godt til menn.

I klinikken benytter vi både voks og napp for å forme bryn. Vi har ulike farger å velge mellom og kombinere, for å oppnå det resultatet du ønsker.

  • Forming av bryn 210,-
  • Farge bryn 210,-
  • Form og farge bryn 400,-
  • Form og farge vipper og bryn 490,-
  • Farge av vipper og bryn 400,-
  • Form og farge med Brow Henna 500,-

BROWLAMINATION

Brynsløft, browlamination, er behandlingen som kan gi deg tidenes «brows on fleek» og som er den heteste brynsbehandlingen på markedet.

Behandlingen går ut på å jobbe med dine naturlige bryn, hvor vi laminerer de naturlige brynshårene i ønsket retning, for å oppnå ønsket utseende. Dette er helt ideelt for deg som har hår som vokser i en «unormal» retning, for deg som har ulike hull i brynet eller for deg som bare ønsker en delikat look på brynene dine. Behandlinger bidrar til å gjøre brynene dine mer fyldig og bushy/fluffy, og gjør at hårene står i ønsket og gredd retning til alle døgnets tider. Behandlingen inneholder keratin, som er med på å styrke dine naturlige hår.

Varighet: ca. 5-8 uker. Som på alle andre hårbehandlinger, har egen syklus, helse, livsstil, hudpleie stor innvirkning på varighet.

VIP SIGNATUR

Hos Vip Beauty Lounge får du alltid bedre pris på våre signaturbehandlinger.

  • Vip Signatur 1 – vippebøy og brynsstyling 1100,-
  • Vip Signatur 2 – vippebøy og brynslaminering 1600,- 

Dersom du kommer til påfyll fra en annen salong, blir det pålagt et lite tillegg. Dette fordi vi må igjennom en renserutine, samt rydde opp i andres arbeid.

Å fjerne vippeextensions i salong, er viktig for å skåne naturvippene for unødvendig slitasje. 

Ønsker du å prøve vippeextensions, men er usikker på om du er allergisk mot lim? Da er det lurt å komme inn på en konsultasjon hvor det utføres en allergitest.