Amalie Lund fra Farmen 2021 med mega-volumvipper

Vipper og bryn

Vi tilbyr alle vippe- og brynsbehandlinger: vippeextensions, vippebøy, farging av vipper, brynslaminering, form og farge av bryn, permanent sminke. 

Vippeextensions har i mange år vært Vip Beauty Lounge sin signatur. Men de seneste årene har kunder forbundet klinikken med eksepsjonelle vippe- og brynsbehandlinger, som brynslaminering, vippebøy og permanent sminke. 

Vippeextensions

Vip Beauty Lounge spesialiserer seg på vippeextensions. Hos oss kan du få satt på nye vipper i ønsket lengde, bøy og styling, samt fylle på vipper – også fra annen salong (mot et tillegg i prisen). 

Vip Beauty Lounge tilbyr alt fra naturlige vipper til mer dramatiske. Velg mellom klassisk, mix, volum og megavolum.

Les mer om våre vippeextensions HER

Meglavolum vipper
Vippebøy med farge

Vippebøy

Permanent vippeløft av øyevipper holder ca. 4-8 uker. Vippebøy er en semi-permanent behandling som gir dine naturlige vipper en perfekt bøy.

Det er et flott alternativ for vippeextensions, da det krever svært lite vedlikehold og har lang varighet. Vippebøy passer bra for deg som er fornøyd med din naturlige vippelengde, men samtidig ønsker en semi-permanent bøy som kombineres med vippefarge.

Prosedyren tar ca. 60 minutter. Pris fra 890,- 

Browlamination

Brynsløft, browlamination, er behandlingen som kan gi deg tidenes «brows on fleek» og som er den heteste brynsbehandlingen på markedet.

Behandlingen går ut på å jobbe med dine naturlige bryn, hvor vi laminerer de naturlige brynshårene i ønsket retning, for å oppnå ønsket utseende. Dette er helt ideelt for deg som har hår som vokser i en «unormal» retning, for deg som har ulike hull i brynet eller for deg som bare ønsker en delikat look på brynene dine. Behandlinger bidrar til å gjøre brynene dine mer fyldig og bushy/fluffy, og gjør at hårene står i ønsket og gredd retning til alle døgnets tider. Behandlingen inneholder keratin, som er med på å styrke dine naturlige hår.

Varighet: ca. 5-8 uker. Som på alle andre hårbehandlinger, har egen syklus, helse, livsstil, hudpleie stor innvirkning på varighet.

Brynslaminering og farge
Form og farge bryn, volumvipper

Form og farge

Form og farge passer like godt til kvinner og menn.

I klinikken benytter vi både voks og napp for å forme bryn. Vi har ulike farger å velge mellom og kombinere, for å oppnå det resultatet du ønsker.

  • Forming av bryn 210,-
  • Farge av vipper 210,-
  • Farge bryn 210,-
  • Form og farge bryn 400,-
  • Form og farge vipper og bryn 490,-
  • Farge av vipper og bryn 400,-
  • Form og farge med Brow Henna 500,-

Vip Signatur Behandling

Hos Vip Beauty Lounge får du alltid bedre pris på våre signaturbehandlinger.

  • Vip Signatur 1 – vippebøy og brynsstyling 1100,-
  • Vip Signatur 2 – vippebøy og brynslaminering 1600,- 
Brynslaminering og vippebøy med farge