BROW LAMINATION / BRYNSLØFT

Browlamination

Brynsløft gir brynene et fyldigere resultat

Brow lamination, brynsløft, kan gi deg tidenes brows on fleek. Idag er brynsbehandlinger mer populært enn noen gang tidligere, men det er kanskje like lett å velge hva slags behandling du ønsker når utvalget er så mangt?

Vi tilbyr alt fra form og farge, microblading, pmu,  henna brow og  brynsløft (brow lamination).

Hva er browlamination?

Behandlingen går ut på å jobbe med dine naturlige brynshår, hvor vi laminerer de naturlige brynshårene i ønsket retning, for å oppnå ønsket utseende. Dette er helt ideelt for deg som har hår som vokser i en «unormal» retning, for deg som har ulike hull i brynet eller for deg som bare ønsker en delikat look på brynene dine. 

Resultatet av behandlingen er fyldigere bryn, som kan styles lettere og penere. Behandlingen inneholder keratin, som er med på å styrke dine naturlige hår.

Varighet: ca. 5-8 uker. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Nei. Produktene som blir brukt inneholder keratin og biotin, som virker styrkende på naturhårene dine. En sertifisert og dyktig terapeut påfører produktene på en forsiktig og forsvarlig måte.

Nei, hårene blir faktisk mykere, slik at du lettere kan gre de i den retningen du ønsker. Men dersom du ikke pleier hårene i ettertid med oljer (fuktighet) kan de oppleves stivere etterhvert, men samtidig ikke umulig å gre og style.

Rett etter behandling bør du unngå all form for vann, fukt, sminke og produkter i 24 timer. La brynene ligge i den retningen terapeuten har lagt de inntil dagen etter – da holder løftet seg bedre. Det betyr at du ikke skal børste eller ta på brynene de første 24 timene. Behandlingen er en kjemisk prosess som ikke er 100% fullført før dagen etter.

For å unngå stivere hår, bør du bruke næringsgivende serum, oljer og/eller fuktighet på øyenbrynene. Børst hårene slik du ønsker å ha de og style de hver dag.

 

Stylingen blir ekstremt enkel med brynslaminering. Noen ønsker å bruke brynsgele.

Både ja og nei. Det er ikke skadelig, men pga. hormoner i kroppen kan hårene reagere på en uventet måte.

Ja, bare vent 24 timer.

Ja, men vi anbefaler at du venter til litt etter behandling. Brynene kan også farges under behandling.

Det er varierende hvor lenge løftet varer fra person til person, men vi anbefaler at du booker time til ny behandling når du merker at løftet er borte. Vi ønsker helst ikke å behandle bryn som fortsatt har mye «laminering» i seg.