Ekseption Mixlab Serum

Vi har nå tatt inn Ekseption Mixlab Serum, som virkelig gjør at vi kan skreddersy din ansiktsbehandling til deg og det din hud trenger. Med dette konseptet kan vi selv blande inn de ingrediensene i hudpleiebehandling, ansiktsmaske og serum. Mixlab Serum fra Ekseption gjør behandlingen personlig.

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder det beste og nyeste på markedet. Med disse kraftfulle serumene fra Ekseption Mixlab tilbyr vi nå det mest unike konseptet av hudpleie på markedet.

Mixlab-konseptet baserer seg på eksklusive høytaktive serum, som kan brukes både alene og i kombinasjon. Alle serumene er 100% naturlige, fri for konverteringsmidler, oljer, silikon og alkohol. Produktene er allergivennlige og miljøvennlig.

Trenger huden din vitaminer? Eller fuktighet? Eller flere ting? Da blander vi sammen dette med Mixlab Skincare Blender – et ekslusivt apparat som gjør det mulig å dosere og blande personlig serum, for å skape en målrettet behandling for akkurat deg.

Et annet apparat vi med stolthet kan annonsere, er Mixlab Mask Blender – et apparat vi benytter for å skape unike skreddersydde ansiktsmasker på få minutter. 

I serumene blander vi inn akkurat riktig mengde av den ingrediensen du trenger til din hud.

Vi kan bruke disse serumene i kombinasjon med flere behandlinger vi tilbyr. Blant annet i kombinasjon med mesoterapi. 

Hos oss får du alltid gratis konsultasjonstime.