Design uten navn (2)

Injeksjoner, hva du bør vite om denne typen behandling!

Det man først bør vite om injeksjoner er at det er et kosmetisk inngrep, og kommer i mange former. Behandlingene kan gi fyldigere lepper, forbedre ansiktskonturen, glatte ut hudstrukturen, fjerne rynker og minimere arr for å nevne noen effekter.

Det har blitt så vanlig med disse behandlingene at mange av oss nesten vil plassere det i samme kategori som en tannpuss for å sette det litt på spissen.

Men dette ligger under kategorien kosmetiske inngrep, og som med alle inngrep innebærer det enn viss risiko, selv om det er uvanlig med alvorlige komplikasjoner ved denne typen inngrep så kan det også forekomme.

Mesteparten av eventuelle komplikasjoner er forbigående og krever ingen etterbehandling, noen må kanskje få etterbehandling hos klinikk eller lege der de ble behandlet som for eksempel ved en allergisk reaksjon.

I noen få tilfeller kan det oppstå mer alvorlige komplikasjoner, som ved at filleren blir ved et uhell blir injisert i en blodåre og blokkerer blodstrømmen, følgene av dette varierer av hvor injeksjonen ble satt, er det huden så kan det oppstå nekrose (hud- og vevsdød) eller i verste fall kan føre til blindhet hvis det er i nærheten av øye området, dette er sjeldent men det kan være en uheldig konsekvens .

Her er en liste med potensielle komplikasjoner fra injeksjoner:

▪️Akne- lignene hudutslett

▪️Asymmetri

▪️Blåmerker

▪️Blødninger fra injeksjonsstedet

▪️Skade på huden som fører til arrdannelse

▪️infeksjoner ved  injeksjonsstedet

▪️Klumper

▪️Hud- utslett som klør

▪️Rødhet

▪️Hevelse

▪️Under- eller over  korreksjon av rynker

▪️Hud- nekrose

▪️Blokkering av blodårer

Så undersøk GODT og spør din behandler om effekter OG risikoen for komplikasjoner ved din valgte behandling før du velger å gjør noen behandling.

Facebook
Email