18-års grense på alle injeksjonsbehandlinger.

INJEKSJONER

Injeksjonsbehandlinger

Fillers


Rynkebehandling med fillers. Det finnes mange metoder for behandling av rynker, en av de mest brukte er injeksjonsbehandling.

Har du spørsmål om rynkebehandling? Har du spørsmål om hvilke behandlinger vi kan tilby, kan du kontakte oss for mer informasjon.

Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Signaturbehandling

I klinikken benytter vi oss av ulike injeksjonstekniker for å kunne lage de beste leppene for deg.

Vi har i flere år opparbeidet vår signaturbehandling – leppeinjeksjoner. Våres resultater har spredt seg utover hele Norge, og til klinikken kommer det kunder med flere timers reisevei, kun for denne behandlingen.

RUSSIAN LIPS


RussianLips er en ny avansert teknikk for leppeinjeksjoner. Denne tekniken skaper en unik og markert hjerteform på leppene, uten å gi «duck-face».

I klinikken kan du få utført denne tekniken dersom du aldri har fyllt leppene før, eller om du har fyllt hos oss tidligere.

Dersom du har fyllt leppene dine med en annen form tidligere og/eller hos andre klinikker, vil det ikke være mulig å oppnå det fulle og beste resultatet med Russian Lips. Dersom våre terapeuter fyller på allerede fylte lepper, kan det resultere i at produktet flytter seg og gir «duck-lips». Vi har derfor bestemt at denne teknikken kun utføres på lepper som allerede er fylt hos oss eller ubehandlede lepper.

Dersom du har fyllt tidligere og ønsker å fylle hos oss, kan vi fylle videre på den formen du allerede har – men ikke med Russian Lips-teknik. Har du derimot en annen form, velger å fjerne dette, for så å fylle på nytt hos oss – kan vi benytte Russian Lips-teknik. Dette er for sikkerhet og for å få det beste resultatet.

HA-hyaluronsyre

«Filler» er et HA-fyllstoff, som injiseres inn i huden for å redusere rynker, glatte ut ujevnheter, forstørre lepper eller forsterke leppekontur, fremheve ansiktstrekk og andre ansiktskonturer.

HA-fillere består av hyaluronsyre – et stoff som allerede finnes i kroppen, som har i oppgave å bringe fuktighet, volum og elastisitet i hud og lepper. Stoffet er derfor meget velegnet til skjønnhetsbehandlinger. Det finnes flere forskjellig fyllstoffer, men den vanligste og tryggeste er hyaluronsyre som vi benytter i klinikken.

FILLERBEHANDLING


Injeksjonsbehandling med filler brukes til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i ansiktet. Før behandlingen undersøker vi huden din nøye og diskutere dine ønsker og forventninger til resultatet.

På klinikken vil du få lokalbedøvelse i form av en lokal bedøvelses krem for å redusere ubehag under behandlingen. Før selve injeksjonsbehandlingen går vi over en obligatorisk konsultasjon, hvor vi kartlegger dine ønsker og behov. Du får informasjon om ulike behandlingsmuligheter og forventet resultat. Ved leppebehandling med filler er det viktig at du har realistiske forventninger til behandlingen. Resultater med filler varierer fra person til person, samt påvirkes av ditt naturlige utgangspunkt, muskulatur og anatomi. Disse faktorene prates om i forkant av behandlingen og kartlegges i forhold til dine lepper, ønske og behov.

Etter konsultasjon og bedøvelse, rensker vi godt over det området som skal behandles før vi begynner med injeksjoner. Selve injeksjonen tar kun noen få minutter. Hele prosessen tar vanligvis ikke mer enn 30-40 minutter, avhengig av hvilke områder som behandles. Vi bruker forskjellige HA -hyaleronsyre fillers, de er ikke-animalske fillere, og er nærmest helt identisk til den som finnes i kroppen vår, hvor den gradvis brytes ned i cellene på en helt naturlig. Dette gjør at risikoen for bivirkninger som allergiske reaksjoner er svært lav. I tillegg er fillers som VIP BEAUTY bruker CE-godkjent, noe som betyr om at de oppfyller de grunnleggende sikkerhetskrav som er gjeldene for Norge og Europa.Vi bruker kun filler som er egnet for området som skal behandles.

Etter at vi har fyllt området renser vi igjen og smører området for å unngå hudirritasjoner. Den mest vanlig bivirkningen er milde hevelser, ømhet og blåmerker i det behandlede området som ofte varer alt fra ett par dager opp til 14 dager. Etter behandlingen kan det hende du opplever litt rødhet og hevelse i de behandlede områdene, men dette vil som regel avta i løpet av et døgn eller to. Det er viktig å vite at resultatene av injeksjonsbehandling med filler kan variere fra person til person, og at det kan ta opptil to uker før du ser det endelige resultatet. Varighet på HA-fillere varierer fra person til person. En behandling varer normalt i 6-12 måneder, og med en etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder.

Dersom du har ønske om en spesiell form, volum, eller størrelse må man ofte bygge opp over flere behandlinger med måneders mellomrom. Det anbefales derfor jevnlige «refill» -behandlinger i begynnelsen, da effekten vare lenger, og du vil sjeldnere ha behov for påfyll.

Før og etter behandling

For alle førstegangsbehandlere med filler, utføres en uforpliktende og gratis konsultasjonstime, hvor vi sammen blir enige om en individuell behandlingsplan etter våre anbefalinger og dine ønsker. Hos Vip Beauty Lounge er det 18 års aldersgrense for alle behandlinger med filler.

Før behandling bør du:

 • unngå blodfortynnende medikamenter. Dette gjelder også alkohol.
 • unngå Covid-vaksine 14 dager før og etter behandling
 • møte opp uten sminke
 • få nok søvn, vann og mat
 • lese deg nøye opp om behandlingen og bivirkninger
 • bestille gratis konsultasjon dersom du er usikker
 • rådføre deg med lege dersom du har underliggende sykdommer
 • du får alltid et skjema før timen, som du må fylle ut og samtykke før behandlingen. Denne anbefaler vi at du tar bilde av, da papir fort forsvinner.

VIKTIG! Informer alltid behandleren din om eventuelle sykdommer og tidligere behandlinger før behandling, slik at behandleren kan forberede deg på eventuelle reaksjoner, og i noen tilfelle avvente behandling dersom det er nødvendig.

Etter behandling bør du:

 • unngå sminke på innjeksjonsstedet og unngå å bruke gamle leppeprodukter på injeksjonsstedet de første 3-4 timene etter behandling.
 • unngå berøring uten å vaske hender.
 • unngå fysisk trening som øker blodsirkulasjonen på 24 timer og til hevelse har gått ned (opptil 2-3 dager). Dette er for at hevelse ikke skal forverre seg og forebygge infeksjoner.
 • unngå å suge på sugerør og direkte fra flaske.
 • vi anbefaler ikke å bruke snus og røyk i minst 5 timer etter behandling, samt alkohol de neste 48 timene. Dette er blodfortynnende og kan øke sjansen for større blåmerker.
 • unngå sterk varme som solarium, soling til hevelsen har gått ned.
 • unngå ibux og andre blodfortynnende medikamenter. Dersom du har smerter kan du ta paracet.
 • unngå vaksinering mot Covid 14 dager etter behandling

VIKTIG! Dersom du opplever sterke smerter, unormalt mørke blåmerker og kraftig hevelse, ber vi deg om å ta umiddelbar kontakt med oss.

Informasjon om filler behandlinger

Hos oss på VIP BEAUTY utføres det alltid en konsultasjon før vi behandler.

Aldersgrensen:
Alle våre injeksjonsbehandlinger har en aldersgrense på 18 år.

Behandling med filler:
Linjer og løs hud oppstår fordi de stoffene som fyller ut huden fra innsiden, minsker etter hvert som vi blir eldre. Vi kan behandle lepper, forme kinnbein og hake. Hovedbestanddelen i en filler er hyaluronsyre (HA), det samme stoffet som finnes i huden.

Hyaluronsyre filler, HA:
Hyaluronsyre produseres i kroppen vår og spiller en viktig rolle i hudens vannbindende evne. Den gir huden volum, og hjelper til med å holde huden spenstig og elastisk. Effekten av en behandling med filler i leppene vil kunne vare fra 4-12 måneder avhengig av hudtype, livsstil og alder.
Ved spesielle helseutfordringer før en behandling med HA filler kan utføres må kunden godkjennes av klinikkens ansvarlige lege.

Kontraindikasjoner – hvem kan ikke få fillers?

 • Gravide (dersom du ammer må du informere behandler om dette)
 • Ved infeksjoner i området som skal behandles.
 • Ved bruk av enkelte blodfortynnende medisiner.
 • Ved tidligere allergiske reaksjoner på filler.
 • Ved bruk av antibiotika eller om man har pågående munnsår, kan man ikke få behandling med filler før dette er over.
 • Ved kroniske og autoimmune sykdommer, skal behandling alltid godkjennes av lege før injeksjon.

Komplikasjoner og bivirkninger av filler:

Umiddelbare komplikasjoner– Vanlige, milde og forbigående:

 • Rødhet,
 • Blåmerker
 • Hevelse
 • Ømhet og kløe på det behandlede området, er en umiddelbare komplikasjoner og bør forsvinne i løpet av 2-10 dager.

Mindre vanlige, men alvorlige:

 • Anafylaktiske reaksjon (allergi)
 • Det kan oppstå blokkering av blodtilførsel i huden på grunn av filleren har kommet i en blodåre. Dette kan føre til hudnekrose.

Komplikasjoner de første dagene og inntil to uker etter injeksjon:

 • Allergiske reaksjon.
 • Ujevnheter.
 • Infeksjon.
 • Redusert blodtilførsel og/eller blålig misfarging.

Komplikasjoner som kan oppstå etter to uker eller mer etter injeksjon:

 • Sene infeksjon såkalt biofilm.
 • Granulomer (innkapsling av filler).

Ved mistanke om noen av de overnevnte bivirkninger skal klinikken kontaktes omgående, og klinikkens ansvarlige lege skal føre tilsyn og gi nødvending instruksjoner. Husk at du alltid kan booke deg en gratis og uforpliktende konsultasjonstime, dersom du ønsker mer info eller har spørsmål.

© Vip Beauty Lounge AS 2021