18-års grense på alle injeksjonsbehandlinger.

INJEKSJONER

Injeksjonsbehandlinger

fremhever naturlig skjønnhet

Vi fyller med hyaluronsyre, som er et naturlig stoff som allerede finnes i kroppen. Injeksjoner med HA-filler fremhever fuktighet, volum og elastisitet i huden.

Signaturbehandling

I klinikken benytter vi oss av ulike injeksjonstekniker for å kunne lage de beste leppene for deg.

Fyldige, markerte og vakre lepper har vært forbundet med skjønnhet i flere århundre.  

Nerina Gakovic har i flere år opparbeidet seg sin signaturbehandling – leppeinjeksjoner. Hennes resultater har spredt seg utover hele Norge, og til klinikken kommer det kunder med flere timers reisevei, kun for hennes arbeid.

RUSSIAN LIPS

RussianLips er en ny avansert teknikk for leppeinjeksjoner. Denne tekniken skaper en unik og markert hjerteform på leppene, uten å gi «duck-face».

I klinikken kan du få utført denne tekniken dersom du aldri har fyllt leppene før, eller om du har fyllt hos oss tidligere.

Dersom du har fyllt leppene dine med en annen form tidligere og/eller hos andre klinikker, vil det ikke være mulig å oppnå det fulle og beste resultatet med Russian Lips. Dersom våre terapeuter fyller på allerede fylte lepper, kan det resultere i at produktet flytter seg og gir «duck-lips». Vi har derfor bestemt at denne teknikken kun utføres på lepper som allerede er fylt hos oss eller jomfrulepper.

Dersom du har fyllt tidligere og ønsker å fylle hos oss, kan vi fylle videre på den formen du allerede har – men ikke med Russian Lips-teknik. Har du derimot en annen form, velger å fjerne dette, for så å fylle på nytt hos oss – kan vi benytte Russian Lips-teknik. Dette er for sikkerhet og for å få det beste resultatet.

Et naturlig fyllstoff

«Filler» er et HA-fyllstoff, som injiseres inn i huden for å redusere rynker, forstørre lepper eller forsterke leppekontur, fremheve ansiktstrekk og andre ansiktskonturer, glatte ut ujevnheter og akne-, eller andre arr.

HA-fillere består av hyaluronsyre – et stoff som allerede finnes i kroppen, som har i oppgave å bringe fuktighet, volum og elastisitet i hud og lepper. Stoffet er derfor meget velegnet til skjønnhetsbehandlinger. Det finnes flere forskjellig fyllstoffer, men den vanligste og tryggeste er hyaluronsyre som vi benytter i klinikken.

HVA KAN BEHANDLES?

Filler kan brukes for å fremheve naturlig skjønnhet. Ved å injisere filler i lepper kan vi fremheve leppekant, volum, fuktighet og få frem ønsket leppeform. Med injeksjoner i hake, kjevelinje eller kinnbein kan man fremheve attraktive ansiktstrekk uten kirurgiske inngrep. Filler kan også brukes for å jevne ut fine linjer, dype rynker og arr, rette opp linjen fra nese til munnvik, korrigere nese, behandle søkk under øyne, men også på hender, bryst og hals.

Se flere bilder og mer av arbeidet på Nerina sin egen instagram bruker.

Før og etter behandling

For alle førstegangsbehandlere med filler, utføres en uforpliktende og gratis konsultasjonstime, hvor vi sammen blir enige om en individuell behandlingsplan etter våre anbefalinger og dine ønsker. Hos Vip Beauty Lounge er det 18 års aldersgrense for alle behandlinger med filler.

Før behandling bør du:

 • unngå blodfortynnende medikamenter. Dette gjelder også alkohol.
 • unngå Covid-vaksine 14 dager før og etter behandling
 • møte opp uten sminke
 • få nok søvn, vann og mat
 • lese deg nøye opp om behandlingen og bivirkninger
 • bestille gratis konsultasjon dersom du er usikker
 • rådføre deg med lege dersom du har underliggende sykdommer
 • du får alltid et skjema før timen, som du må fylle ut og samtykke før behandlingen. Denne anbefaler vi at du tar bilde av, da papir fort forsvinner.

VIKTIG! Informer alltid behandleren din om eventuelle sykdommer og tidligere behandlinger før behandling, slik at behandleren kan forberede deg på eventuelle reaksjoner, og i noen tilfelle avvente behandling dersom det er nødvendig.

Etter behandling bør du:

 • unngå sminke på innjeksjonsstedet og unngå å bruke gamle leppeprodukter på injeksjonsstedet de første 3-4 timene etter behandling.
 • unngå berøring uten å vaske hender.
 • unngå fysisk trening som øker blodsirkulasjonen på 24 timer og til hevelse har gått ned (opptil 2-3 dager). Dette er for at hevelse ikke skal forverre seg og forebygge infeksjoner.
 • unngå å suge på sugerør og direkte fra flaske.
 • vi anbefaler ikke å bruke snus og røyk i minst 5 timer etter behandling, samt alkohol de neste 48 timene. Dette er blodfortynnende og kan øke sjansen for større blåmerker.
 • unngå sterk varme som solarium, soling til hevelsen har gått ned.
 • unngå ibux og andre blodfortynnende medikamenter. Dersom du har smerter kan du ta paracet.
 • unngå vaksinering mot Covid 14 dager etter behandling

VIKTIG! Dersom du opplever sterke smerter, unormalt mørke blåmerker og kraftig hevelse, ber vi deg om å ta umiddelbar kontakt med oss.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

En fillerbehandling tar ca. 30-50 minutter, avhengig av hvor mange områder og hva som skal behandles. Før behandlingen har vi alltid en konsultasjon, deretter legges det på bedøvelse, før injeksjonene starter. Selve filleren sin varighet er varierende fra person til person, men filler har varighet opptil 12 mnd. Noen kortere, noen lengre. Merk også at det ikke er uvanlig at filleren går fortere ut på førstegangsfyllere, og at for noen kreves det å fylle flere ganger.

Filler kan brukes i flere behandlinger, blant annet for å fremheve og forbedre utseende. Det kan være å glatte ut rynker og forynge huden, gjenopprette volum eller markere ansiktstrekk, eller definere leppene. 

Filler er et stoff som fyller ut og tilfører volum, mens botox er et muskeldempende middel som injisjeres i utvalgte muskler i ansiktet for at muskelen skal slappe av. 

Botox forbundes med at ansiktet kan miste litt mimikk, mens filler ikke forbundes med det.

De mest vanlig bivirkningene er ømhet, hevelse, rødhet og/eller blåmerker rundt stikkstedet. Dette avtar gradvist 1-2 uker etter behandling. Dersom du tar blodfortynnende medikamenter eller drikker alkohol før timen din, er det mer sannsynlig med bivirkninger.

Dersom du har problemer med nåler, men likevel ønsker å utføre behandlingen, kan du oppleve svimmelhet, kvalme og hodepine før, under og etter behandling. Dette er ikke noe farlig, og avtar så fort nervene har roet seg.

Ja, du får bedøvelse som skal virke inn en liten stund før vi setter igang med selve behandlingen. Dette er selvfølgelig valgfritt.

Konsultasjon er alltid gratis. 

Injeksjon i leppene koster fra 2100,-

Injeksjon i ansikt koster fra 2900,-

Du finner oversikt over alle behandlinger og priser HER.

Noen steder er vondere å fylle enn andre. Noen syns det er vondt, mens andre ikke syns det er noe spesielt smertefullt.

Det er svært få og uvanlig med komplikasjoner etter behandling. Terapeuten går nøye igjennom en konsultasjon for å utelukke det som eventuelt kan føre til komplikasjoner.

Ja, det er ikke noe farlig for deg eller fosteret å fylle. Men gravide og ammede får ikke bedøvelse.

Det er mange rykter om at man må være utdannet kosmetisk sykepleier/lege for å lovlig sette filler. Per dags dato har ikke myndighetene satt inn noe regelverk som forteller om hvem som kan sette filler og ikke. Når det gjelder botox, er det derimot regler.

Det vil si at egentlig hvem som helst kan sette filler, men vi anbefaler å ta en grundig bakgrunnssjekk av både klinikk og terapeut før du setter deg i stolen. Hvilke erfaring, kompetanse, kurs, utdanning har behandleren?

Les flere artikler her:

 

Dersom du kun ønsker å fylle en gang og/eller ikke ønsker å fylle mer, er det ikke noe farlig og ingenting du trenger å gjøre. Filleren går ut av kroppen etterhvert, og du vil gradvist merke at fillerens effekt avtar. 

Erfaring viser også at filler stimulerer kroppen til å produsere mer kollagen, slik at utgangspunktet ditt uansett blir forbedret.

Behandlingen er relativt rask og krever ingen kirurgi, noe som gjør at du kan gå tilbake til dine vanlige gjøremål rett etter behandling, men med enkelte begrensninger. Les ovenfor om bivirkninger. 

Noen ønsker å planlegge behandlingen med en fri dag eller til en dag de ikke skal noe spesielt, da man ofte kan bli rød, hoven, øm, blåmerker og/eller hevelse. Dette forsvinner gradvist etter få dager, og intensiteten varierer fra person til person.

Gammel filler kan fjernes. Hos oss benytter vi et reseptbelagt legemiddel som heter Hyalase, som fjerner og oppløser HA-filler. Hyalase inneholder et enzym som heter hyaluronidase, som spiser opp filleren i behandlingsområdet innen 1-2 dager.

Det kan variere fra person til person hvor mange behandlinger man trenger, avhengig av hvor mye og dypt filleren sitter.

Les mer om Dr. Ardavan.

Vi anbefaler selvfølgelig ingen å snuse, men dersom dette er tilfelle og du ønsker behandling, må du unngå snus de første timene (så lenge du klarer), og holde snusen bort fra leppene. Tidligere kunder har lagt snusen lengre bak.

Etter en behandling er det normalt med hevelse. Noen blir vandt til leppenes utseende med hevelse, og ønsker derfor å fylle mer for å få «hevelse»-volumet. Vi anbefaler at du venter litt med å fylle igjen, spesielt dersom du er førstegangsfyller. Dette er for å se hvordan filleren utvikler seg og hvordan kroppen responderer til stoffet.

© Vip Beauty Lounge AS 2021