Hudpleie til kroppen

Er du en av de som plages av tørr hud på kroppen, om vinteren? Mange er flinke til å ta vare på huden i ansiktet, og har gode hudpleierutiner for det. Men de fleste glemmer faktisk at kroppen, hender og føtter også trenger regelmessig pleie. Hudpleie for kroppen er noe alle bør ha, og er et av de første tiltakene for å motvirke tørr hud på kroppen.

Har du opplevd at huden på kroppen er tørr og ser du som et verdenskart? Eller at huden blir hvit når du klør? Vell.. du er ikke alene! Huden på kroppen kan bli ekstrem tørr og få en gusten overflate som ser grå og ujevn ut. For noen kan huden på albuer og kne bli så tørr, at det ser ut som det sprekker opp.

Kroppen blir utsatt for mye og trenger regelmessig pleie. Nupper og ingrodde hår etter barbering er bare ett eksempel. Hvordan kan du unngå dette?

Peeling produkter fjerner døde hudceller som ligger på hudens overflate og skaper et ujevnt utseende. Det er gjerne disse døde hudcellene som skaper inngrodde hår og nupper, fordi de sperrer for utgangen der håret skal gro. En peeling åpner denne veien, slik at håret kan vokse naturlig.

En fuktighetsgivende olje eller krem som tilfører næring til huden, bidrar til å holde på hudens fuktighetsbalanse slik at huden er sunn. Når du barberer deg går også litt av det øverste hudlaget, og da er det viktig å gi fuktighet og næring til huden under.

GRATIS VEILEDNING

Er du usikker på hvordan du kan få en god hudpleierutine for kroppen? Kontakt oss for gratis veiledning.

Hendene våre blir utsatt for enda mer i løpet av en dag. For de som ikke er flink til å pleie hendene vil hendene bære preg av tørrhet, sprekker (særlig neglbånd) og ujevn, grov struktur. Hendene blir vasket flere ganger om dagen, men ligger likevel langt ned på prioriteringslisten for pleie. Når man vasker hendene, skriker hendene om å bli innsmurt med en mykgjørende og behandlende krem.

Føttene våre trenger også pleie. De bærer oss i hvert eneste skritt vi tar, holder oss i balanse og på bena i lange dager. Uten pleie ser vi stor forekomst av hard og ru hud, som etterhvert gir belastningsskader og vondter. Jo eldre man blir, jo verre blir det også. Men dersom du gir kjærlighet til føttene dine i form av mykgjørende produkter, så forebygger du ikke bare tørr og hard hud, men også belastningsskader og vondter.

Environ sin kroppsserie er svært rik på vitaminer og antioksidanter. Produktene inneholder ingredienser som styrker immunforsvaret og styrker huden til å reparere hudskader som er forårsaker av forurensing, stress og solstråler.