behandling med LED-lys

LED-lysterapi, også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy), er en moderne måte å behandle huden på. Behandlingen øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og reparere og erstatte skadede celler i blodårene.

I LED-lys behandling bruker vi apparater opptil 216 bølgelengder.

Det var først NASA som startet arbeidet med LED-lys i behandlingsform. Etterhvert i forskningen opplevde de positive resultater ved bruk av lysterapi i behandling for skadet hud.

LED-lys gjør at det frigis mer energi til hudcellene, slik at huden lettere tar opp næringstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer. 

NASA hevder at det er fordeler ved å benytte LED-lys i behandling mot hudsykdommer som eksem, psoriasis og rosacea, men også i behandling mot akne, aldringstegn og generell hudforbedring. 

I behandlingen benyttes det ulike bølgelengder og lys avhengig av hva som skal behandles.

LED-lys i behandling for:

  • Rosacea
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rødhet og irritasjon i huden
  • Sårheling
  • Arr
  • Akne
  • Aldringstegn
  • Andre medisinsk-estetiske formål

Hvordan er lysterapi behandling?

En behandling med LED er ikke ubehagelig og kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger. Hos oss benytter vi LED-maskene til Dr. Gross i kombinasjon med kjemisk peel, microneedling og andre hudbehandlinger.

Behandlingen gir ingen nedetid, hevelse eller forårsakelse til kreft.

Rødt lys

Rødt lys har en bølgelengde på 630-700 nanometers, og går 2-3 millimeter dypt ned i huden. Lyset treffer helt ned til toppen av dermis.

Enzymene i huden som bryter ned friskt kollagen dempes, og huden stimuleres til å øke kollagen- og elastinproduksjon. Rødt lys virker også forbedrende for blodsirkulasjon, anti-inflammatorisk og reduserer rødme.

Hvem er rødt lys for? For deg som ønsker å redusere aldringstegn som fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Anbefales i kombinasjon med kjemisk peel eller laser.

Blått lys

Blått lys har en bølgelengde på 400-470 nanometers, og behandler epidermis. Lyset bidrar til å drepe bakterier som fører til akne, for å motvirke akneutbrudd, urenheter og blemmer i huden. Denne typen behandling for akne skiller seg ut da huden ikke tørkes ut av sterke produkter, men kun påvirker akne-bakterien, uten å skade huden. Blått lys virker også forebyggende for andre hudinfeksjoner, motvirker fett og oljete.

Hvem er blått lys for? For deg som sliter med akne, urenheter og hudinfeksjoner. 

Infrarødt lys

LED-maskene fra Dr. Gross har også infrarødt lys. Infrarødt lys gir en multieffekt av både rødt og blått lys. Dette lyset virker derfor mot anti-age og akneproblematikk samtidig.

LED MOT SMERTER
Lysterapi kan også brukes mot smerter i kroppen.
FOR ØYEPARTIET
Dr. Gross EyeWare Pro mot fine linjer, smilerynker og mørke ringer.
FLERE BRUKSOMRÅDER
LED-lys har mange bruksområder, og kan brukes i behandling for å motvirke hudtilstander, hudsykdommer og redusere eventuelle smerter i kroppen.
Previous slide
Next slide