behandling med LED-lys

LED-lysterapi, også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy), er en moderne måte å behandle huden på. Behandlingen øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og reparere og erstatte skadede celler i blodårene.

I LED-lys behandling bruker vi apparater opptil 216 bølgelengder.

Det var først NASA som startet arbeidet med LED-lys i behandlingsform. Etterhvert i forskningen opplevde de positive resultater ved bruk av lysterapi i behandling for skadet hud.

LED-lys gjør at det frigis mer energi til hudcellene, slik at huden lettere tar opp næringstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer. 

NASA hevder at det er fordeler ved å benytte LED-lys i behandling mot hudsykdommer som eksem, psoriasis og rosacea, men også i behandling mot akne, aldringstegn og generell hudforbedring. 

I behandlingen benyttes det ulike bølgelengder og lys avhengig av hva som skal behandles.

LED-lys i behandling for:

  • Rosacea
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rødhet og irritasjon i huden
  • Sårheling
  • Arr
  • Akne
  • Aldringstegn
  • Andre medisinsk-estetiske formål

Hvordan er lysterapi behandling?

En behandling med LED er ikke ubehagelig og kan brukes i kombinasjon med andre behandlinger. Hos oss benytter vi LED-maskene til Dr. Gross i kombinasjon med kjemisk peel, microneedling og andre hudbehandlinger.

Behandlingen gir ingen nedetid, hevelse eller forårsakelse til kreft.

RØDT LED-LYS

Rødt lys har en bølgelengde på 630-700 nanometers, og går 2-3 millimeter dypt ned i huden. Lyset treffer helt ned til toppen av dermis.

Enzymene i huden som bryter ned friskt kollagen dempes, og huden stimuleres til å øke kollagen- og elastinproduksjon. Rødt lys virker også forbedrende for blodsirkulasjon, anti-inflammatorisk og reduserer rødme.

Hvem er rødt lys for? For deg som ønsker å redusere aldringstegn som fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Anbefales i kombinasjon med kjemisk peel eller laser.

BLÅTT LED-LYS

Blått lys har en bølgelengde på 400-470 nanometers, og behandler epidermis. Lyset bidrar til å drepe bakterier som fører til akne, for å motvirke akneutbrudd, urenheter og blemmer i huden. Denne typen behandling for akne skiller seg ut da huden ikke tørkes ut av sterke produkter, men kun påvirker akne-bakterien, uten å skade huden. Blått lys virker også forebyggende for andre hudinfeksjoner, motvirker fett og oljete.

Hvem er blått lys for? For deg som sliter med akne, urenheter og hudinfeksjoner. 

INFRARØDT LED-LYS

LED-maskene fra Dr. Gross har også infrarødt lys. Infrarødt lys gir en multieffekt av både rødt og blått lys. Dette lyset virker derfor mot anti-age og akneproblematikk samtidig.

LED MOT SMERTER
Lysterapi kan også brukes mot smerter i kroppen.
FOR ØYEPARTIET
Dr. Gross EyeWare Pro mot fine linjer, smilerynker og mørke ringer.
FLERE BRUKSOMRÅDER
LED-lys har mange bruksområder, og kan brukes i behandling for å motvirke hudtilstander, hudsykdommer og redusere eventuelle smerter i kroppen.
Previous
Next