Merker

Dr. Gross

Dr. Dennis Gross Skincare™ er en klinisk hudpleieserie som gir raske, synlige og varige resultater. Seriens grunder og utvikler er en av USA’s fremste dermatologer, og hans store gjennombrudd kom med den kjemiske peelingen Professional Alpha Beta® Peel.

Biosil

BioSil er et skjønnhetsprodukt der tiden det tar før synlig effekt varierer fra person til person. Man deler inn i tre respondertyper: Super Responder, Normal Responder og Slow Responder. For noen tar det uker, for andre måneder å se resultat. Hvilken type man er er helt individuelt og har ikke med alder å gjøre.

Environ

Environ er et globalt kjent, og elsket, profesjonelt hudpleiemerke som bygger på vitenskap, skjønnhet og omsorg.

RAZSPA

RazSpa er en naturlig hudpleie- og skjønnhetsserie, som jobber for Fair Trade. RazSpa er miljøvennlig og naturlige produkter som bærer preg fra det nordiske.

HAAN

Haan hånddesinfeksjon kommer i fem friske dufter i moderne, fargerike og miljøvennlige emballasjer.

Caudalie

Caudalie har vært en effektivt og og naturlig hudpleieserie siden 1995. Caudalie har siden det vært en bestselgende serie innenfor hudpleie, i Frankrike. Serien bygger på vindruekjerner og har utviklet produkter til alle hudtyper og hudtilstander.

Tan-luxe

Tan-Luxe har jobbet med å utvikle revolusjonerende selvbruningsprodukter innenfor bransjen, med et overordnet mål om en enklere selvbruningsprosess. Tan-Luxe sine produkter inneholder naturlige ingredienser, imotsetning til andre selvbruningsprodukter på markedet.

sara happ

Sara Happ er en serie med produkter til leppene, som dufter av alt fra crème brulée til sparkling pink grapefruit.