BioSil
Et prisvinnende kosttilskudd - reduserer fine linjer og rynker, øker hudens elastisitet, styrker hårets tykkelse og styrker negler
LES MER HER

BioSil er et skjønnhetsprodukt der tiden det tar før synlig effekt varierer fra person til person. Man deler inn i tre respondertyper: Super Responder, Normal Responder og Slow Responder. For noen tar det uker, for andre måneder å se resultat. Hvilken type man er er helt individuelt og har ikke med alder å gjøre.

Hvis du ønsker å forbedre utseendet, er det tre proteiner du bør vite om. Vi snakker om den typen proteiner kroppen selv produserer: kollagen, elastin og keratin. Disse tre proteinene er så viktige for utseendet ditt at forskerne nå kaller dem “de tre skjønnhetsproteinene”. Fra 21-årsalderen begynner kroppen å produsere færre og færre av disse proteinene.  Det som produseres kan i tillegg være av dårligere kvalitet. I årene som følger blir tegnene på dette synlige: fine linjer, rynker, svakt eller tynt hår og flisete negler. Du kan ikke øke mengden av disse proteinene i kroppen ved å spise dem. Kroppen vil bryte dem ned og bruke dem på samme måte som alle andre typer protein du spiser: som en matkilde.

 

Hudens tilstand er avhengig av disse tre proteinene:

Kollagen som fyller ut huden din fra innsiden. Det fjerner fine linjer og rynker, og hindrer dem i å utvikle seg.
Elastin som gir huden elastisitet. Den gjør huden i stand til å strekkes og til å trekkes tilbake, og slik hindre fine linjer og rynker i å utvikle seg.
Keratin som er proteinet som fyller hårstrået. Det gir håret tykkelse, styrke og elastisitet. I tillegg gir keratinet neglene styrke og glans. Studier peker mot at BioSil stimulerer de cellene i kroppen som produserer keratin, kjent som keratinocytter.