PRISVINNENDE HUDPLEIE

Dr. DENNIS GROSS

USAs FREMSTE DERMATOLOGER

Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer med sin legeeksamen fra velrennomerte New York University Medical Center. I tillegg er han forsker med hudkreft som spesialitet og tilleggsutdannet biokjemiker. Med all sin samlede kunnskap har Dr. Dennis Gross utviklet sin egen hudpleieserie, som han også selv benytter på sin hudklinikk på Manhattan, New York.

Dr. Dennis Gross Skincare™ er en klinisk revolusjonerende hudpleieserie som gir raske, synlige og varige resultater.

Bakgrunnen for serien

Seriens grunder og utvikler er en av USA’s fremste dermatologer, og hans store gjennombrudd kom med den kjemiske peelingen Professional Alpha Beta® Peel. Hemmeligheten bak varemerkets fremgang er en unik kombinasjon av kraftfulle produkter, basert på det seneste innen vitenskapelig forskning kombinert med effektive behandlinger som leverer resultater ut over det vanlige. 

Innholdet i produktene baserer seg på en kraftfull blanding av alfa- og betahydroksysyrer, retinol, hyaluronsyre, vitaminer, antioksidanter og ingredienser fra den seneste vitenskapelige forskningen, samt en del kraftfulle planteekstrakter. Dr. Dennis Gross får stadig nye utmerkelser og priser for resultatgivende produkter, som virker der andre hudpleieprodukter ikke strekker til.

Professional Alpha Beta Peel

Dette er en kjemisk peel som passer til alle aldre og hudtyper. Det aller beste med denne behandlingen er at man kan gå rett tilbake til hverdagen – uten nedetid, uten rødhet eller hevelser. 

Behandlingen starter med analyse, dobbeltrens, kjemisk peel, derretter fuktighetsgivende og avkjølende maske, tilpasset serum og krem. 

Huden blir behandlet med ulike AHA- og BHA-syrer som eksfolierer huden, og avsluttes med en avkjølende maske tilpasset din hudtype. Vi kan også bruke den mye omtalte LED-masken under behandling. 

Alpha Beta Peel Daily Peel

Etter sukessen utviklet han Alpha Beta Daily Facial Peel, som er det første kliniske peeling-systemet for hjemmebruk, i kun to steg. I ettertid har serien utviklet flere miltifunksjonelle produkter som gir resultater helt utenom det vanlige. 

Med daily-peelingen kan du ta farvel med store og tette porer, ujevn tekstur og hudtone, fine linjer og guffen hud, og si hei til sunn, glødende og frisk hud.

💙 Ultra Gentle Alpha Beta Peel – sensitiv eller tørr hud.

🧡 Universal Alpha Beta Perl – normal hud eller første møte med peeling. 

❤️ Extra Strength Alpha Beta Peel – fet, kombinert eller akne hud.

Unike LED-masker

Dr. Gross Skincare har utviklet eksepsjonelle apparater for hudpleien, som gir synlige resultater. Maskene virker som lysterapi for huden, som gir helsemessige fordeler og forbedrer huden.

Dr. Gross har LED-masker for ansikt, kropp og øyeparti, som forbedrer hudkvalitet og passer til alle hudtyper.

Lysterapi som er FDA-godkjent og CE-sertifisert. 

HYALURONIC MARINE

En ren fuktighetsserie, som trekker til seg og låser fuktighet i huden. Bygger opp huden og reduserer forekomst av aldringstegn. Passer også for sensitiv og allergi-hud.

B₃Adaptive SuperFoods

En produktserie som behandler stresset hud, og er proppfull av superfood. Opprettholder hudens fuktighetsbalanse, reduserer aldringstegn og minsker rødme og hudutslett.

C + Collagen

Produktlinjen bygger på vitamin C, som gir huden nytt liv, energi og glød, samt redusere pigmentflekker, fine linjer, lysne opp huden og stimulere hudens kollagenproduksjon. Opprettholder hudens fuktighetsbalanse.

Retinol + Ferulic

Dr. Gross sin anti-age serie som forynger huden, glatter ut linjer, jevner ut hudstrukturen og gir mer spenst og glød. Produktene jobber også i dybden, samt forsterker hudens gjenoppbygningsprosess og beskyttelsesbarriere, motvirker forekomst av hyperpigmenteringer og ikke minst binder hudens fuktbalanse.

Produktbilde

ALPHA BETA

Produktserien som løsner og motvirker tette porer, regulerer hudens talgproduksjon og opprettholder hudens fuktighetsbalanse. Serien har det revolusjonerende Daily Peel-systemet, som gir mange fordeler.

CLINICAL GRADE

Produktene reduserer mørke flekker og ringer, jevner ut hudtone og hudstruktur, og virker mot aldring. Produktene er inspirert av klinikk-prosedyrer fra Gross sin klinikk, slik at disse kan brukes hjemme.

DRx Blemish Solutions

Produkter som kan brukes lokalt på akne og urenheter. Kan også brukes i større områder for å motvirke fremtidig utbrudd av urenheter, reduserer mørke flekker fra akne og balanserer oljene i huden.

All-Physical

Solbeskyttelse mot både UVA og UVB som virker mot aldring, har fysisk solfilter og passer til alle hudtoner og hudtyper. Etterlater seg ingen hvite striper, gir ikke akne og passer også for sensitiv hud. Absorberes raskt, inneholder ikke oljer og reparerer samtidig allerede skadet hud.