Dr. Dennis Gross produktlinjer
Dr. Dennis Gross har produktlinjer for alle hudtyper. Hyaluronic Marine, Ferulic + Retinol, Alpha Beta, Vitamin C, Stress Repair, SPF.
KLIKK HER FOR Å SE MER
Dr. Dennis Gross Alpha Beta Peeling
Dr.Gross sitt prisvinnende Alpha Beta Daily Peel-system, er som en klinikkbehandling du selv kan gjøre hjemme, med rekord enkle steg. Med denne peelingen kan du ta farvel med store og tette porer, ujevn tekstur og hudtone, fine linjer og guffen hud, og si hei til sunn, glødende og frisk hud.
Previous
Next

Dr. Dennis Gross

Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer med sin legeeksamen fra velrennomerte New York University Medical Center. I tillegg er han forsker med hudkreft som spesialitet og tilleggsutdannet biokjemiker. Med all sin samlede kunnskap har Dr. Dennis Gross utviklet sin egen hudpleieserie, som han også selv benytter på sin hudklinikk på Manhattan, New York.

Dr. Dennis Gross Skincare™ er en klinisk hudpleieserie som gir raske, synlige og varige resultater. Seriens grunder og utvikler er en av USA’s fremste dermatologer, og hans store gjennombrudd kom med den kjemiske peelingen Professional Alpha Beta® Peel. Hemmeligheten bak varemerkets fremgang er en unik kombinasjon av kraftfulle produkter, basert på det seneste innen vitenskapelig forskning kombinert med effektive behandlinger som leverer resultater ut over det vanlige.