Environ skincare

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt.

Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring, han er pionér innen forskning på vitamin A og var den første til å tilsette vitamin A i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft. Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998.

Environ Skincare er verdenskjent for sitt step-up-system. De mener at huden vår må tilvennes ekstra vitaminer, spesielt vitamin A da dette er avgjørende for hudens helse, utstråling og ungdommelighet. Environs Vitamin Step-Up System™ er utviklet for å gi huden en gradvis tilvenning av økt vitamin A og antioksidanter. Dette gjør huden motstandsdyktig mot forurensning og skadelige solstråler.

Environ tilbyr også en rekke andre produkter med økende mengder vitamin A, så vel som andre vitaminer og antioksidanter. Denne produktserien danner grunnlaget for en sunnere hud, fordi produktene erstatter hudens essensielle næringsstoffer som dagliglivet og miljøbelastningen tar bort. Vitamin A er hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien. Environ Skin Care produktene selges kun av sertifiserte forhandlere.