DR. DES FERNANDES

ENVIRON SKINCARE

«THE SCIENCE OF BEAUTY»

Environ Skincare er verdenskjent for sitt step-up-system. De mener at huden må tilvennes ekstra vitaminer, spesielt vitamin A, da denne vitaminen er avgjørende for hudens helse, utstårling og ungdommelighet. 

Dr. Des Fernandes

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt. Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring.

Han er pionér innen forskning på vitamin A og var den første til å tilsette vitamin A i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft. Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998.

Step-Up-System

Environs Vitamin Step-Up-System er utviklet for å gi huden en gradvis tilvenning av økt vitamin A og antioksidanter. Dette gjør huden motstandsdyktig mot forurensing og skadelige solstråler.

Environ og Dr. Des tror at huden har et liv, og at vitamin A er «oksygenet» huden trenger for å være vakker og sunn gjennom hele livet. Vitamin A må tilføres daglig for at huden skal bli sunnere.

Derfor er vitamin A blitt hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien. Når du kombinerer vitamin A med andre essensielle næringsstoffer som antioksidanter og peptider, vil du se – og føle – vakker hud gjennom vitenskapen.

Environ tilbyr også en rekke andre produkter med økende mengder vitamin A, så vel som andre vitaminer og antioksidanter. Environ bidrar til å danne grunnlaget for en sunnere og mer motstandsdyktig hud, fordi produktene erstatter essensielle næringsstoffer som dagliglivet og miljøbelastningen tar bort.