manikyr og pedikyr

Shellac/gelelakk

Shellac er en sterkere form for neglelakk, med 2-3 ukers holdbarhet. Lakken påføres ved hjelp av UV/LED-lampe.

Denne behandlingen er anbefalt til deg med fine og sterke negler, som ønsker å forsterke naturneglene med pen lakk og varig resultat. Men også til deg som er neglbiter og ønsker å gro ut neglene, før eventuell påsetting av lengre gelenegler.

Etter 2-3 uker anbefaler vi påfyll av neglene, for å holde lakken fin hele tiden. Dersom du ikke ønsker påfyll, kan du bestille time til fjerning eller enkelt ta det av med aceton hjemme. 

Gelenegler

Med gelenegler kan du enten forlenge eller forsterke dine naturnegler. Behandlingen passer til alle uavhengig utgangspunkt og tilstand på naturnegl (ja, neglbitere også!).

Geleen støpes utenpå neglen ved hjelp av en sjablong og UV/LED-lampe, og gir muligheter til å velge form, lengde og tykkelse.

Geleneglene holder seg fine i 3-5 uker, og da anbefales det at du kommer til klinikk for påfyll eller for å ta de av. 

Gelenegler fra 990,-

Negldesign

Neglteknikerne våre utfører både klassisk og enkelt design, til mer kreative design. Vi har mange ulike farger, fargekombinasjoner, stylinger, former og det du måtte tenke deg for at vi kan oppnå det resultatet du ønsker.

Vil du se mer av våre neglteknikere? Besøk deres Instagram profil:

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi ønsker at du kommer til negltimen din uten neglelakk.

Når du booker time ønsker vi at du noterer om du er neglebiter og eventuelle relevante helsetilstander (medisiner, gravid, psoriasis, neglesopp osv.)

Dersom du kommer fra en annen salong, må du booke «tillegg fra annen salong», slik at vi setter av nok tid til å fjerne og rydde opp de gamle neglene.

Ja, selvfølgelig. Som neglebiter anbefaler vi at du kommer innom klinikken slik at vi kan se på utgangspunktet og eventuelt at du kjøper med deg/bruker neglebåndsolje en periode før timen din. Dette er for å gi neglene næring, styrke og pleie før timen. 

Dersom du kommer direkte til timen, må du være forberedt på at det tar tid å bygge opp lengre negler til deg som er neglebiter. Vi starter med å legge på en kortere lengde, for å bygge opp neglen styrke. Dette gjør at vi over tid kan skape lengre negler, at du blir vandt til å ha negler og å ikke bite negler. 

I starten anbefaler vi at du kommer til etterfyll etter maks 3 uker.

Til et nytt sett gelenegler har vi satt av 2 timer. Dersom du går til en av våre lærlinger (hvis det er aktuelt), kan tiden være lengre.

Til shellav setter vi av 1 time. 

Tiden kan variere og være kortere enn avsatt tid. Det kommer an på utgangspunktet, design ol.

Forlenging og forsterking av naturnegel er ikke så skadelig som mange kanskje tror. Faktisk så bidrar produktene vi bruker til å styrke naturnegelen din.

Det som derimot kan skade naturnegelen din med gelenegler, er hvis negelen blir revet av istedenfor å bli fjernet på ordentlig vis.

Filing på naturnegelen er såppas liten at den ikke gjør skade. Den største filingen skjer på den kunstige negelen.

Vi anbefaler at du kommer på etterfyll etter ca. 3-4 uker, for å holde det beste resultatet. Dersom du venter for lenge, kan en etterfyll bli til et nytt sett.

For å forlenge resultatet anbefaler vi at du bruker neglbåndsolje.

Ja og nei. Vi anbefaler ikke at du filer på kunstnegelene, slik at de holder form. Men dersom du får noen hakk ol. kan du file forsiktig for å jevne ut.

Dette taes av på en forsvarlig måte i klinikken. Hjemmefra kan du forsøke deg med filing, men det kan bli kanskje heftig. Anbefaler ikke å rive av.

Dette taes av på en forsvarlig måte i klinikken. Hjemmefra kan du forsøke deg med filing og aceton.

Ja det kan du. Du kan kanskje oppleve at neglelakken sitter bedre også. Vær obs på å bruke neglelakkfjerner uten aceton dersom du skal fjerne lakken igjen.

Ja, så lenge det ikke er åpne sår eller infeksjoner.

Ja, det kan du. Dersom du vasker mye med mye vaskemidler, anbefaler vi at du bruker hansker for å bevare neglenes overflate og resultat.

For å få satt på gelenegler må du være 16 år. Dersom du er yngre enn dette, må du ha tillatelse fra foreldrene dine.

Forsterkning på naturnegel vil si å støpe på din naturnegel, i den lengden negelen er. Med forlengelse forlenger vi naturnegelen med kunstig materiale, ved hjelp av sjablonger.