manikyr og pedikyr

GELELAKK / SHELLAC

Shellac er en sterkere form for neglelakk, med 2-3 ukers holdbarhet. Lakken påføres ved hjelp av UV/LED-lampe.

Denne behandlingen er anbefalt til deg med fine og sterke negler, som ønsker å forsterke naturneglene med pen lakk og varig resultat. Men også til deg som er neglbiter og ønsker å gro ut neglene, før eventuell påsetting av lengre gelenegler.

Etter 2-3 uker anbefaler vi påfyll av neglene, for å holde lakken fin hele tiden. Dersom du ikke ønsker påfyll, kan du bestille time til fjerning eller enkelt ta det av med aceton hjemme. 

GELENEGLER

Med gelenegler kan du enten forlenge eller forsterke dine naturnegler. Behandlingen passer til alle uavhengig utgangspunkt og tilstand på naturnegl (ja, neglbitere også!).

Geleen støpes utenpå neglen ved hjelp av en sjablong og UV/LED-lampe, og gir muligheter til å velge form, lengde og tykkelse.

Geleneglene holder seg fine i 3-5 uker, og da anbefales det at du kommer til klinikk for påfyll eller for å ta de av. 

Negltekniker

NEGLDESIGN

Neglteknikerne våre utfører både klassisk og enkelt design, til mer kreative design. Vi har mange ulike farger, fargekombinasjoner, stylinger, former og det du måtte tenke deg for at vi kan oppnå det resultatet du ønsker.

Vil du se mer av våre neglteknikere? Besøk deres Instagram profil:

PRISLISTE OG BOOKING

Se fulle priser på gelenegler her!

Gelenegler er regjerende på toppen av listen, for populære falske neglene i skjønnhetsbransjen. Med gelenegler kan du enten forlenge eller forsterke dine naturnegler.

Dette passer spesielt perfekt for neglbitere, som ønsker å slutte med neglebiting og få vakre negler. Eller for deg som lett får sprukne og flisete negler!

Det anbefales å komme tilbake til neglteknikeren din for etterfyll etter ca. 3-4 uker, på grunn av den naturlige veksten av naturneglene.
Det er helt greit å file neglene dersom du syns de blir for lange etterhvert som de vokser ut, men vi ser helst til at du unngår for mye filing, da forseglingen av neglene kan bli dårligere.

Gratis reperasjon av negl dersom den har falt av eller blitt ødelagt innen 1 uke fra de ble satt på.

Dersom du har mistet, knekt eller ødelagt én eller flere negl innen tre uker, kan du komme tilbake å få det fikset for 80kr per negl innen tre uker.

Book denne behandlingen dersom du ønsker å fjerne støpte gelenegler fra vår klinikk.

Book denne behandlingen dersom du ønsker å fjerne støpte negler som er påsatt hos en annen klinikk.

Semi-permanent neglelakk på naturnegl, som verken skaller av, riper seg eller har lang tørketid. Ikke minst lengre holdbarhet med 2-3 uker og skinnende overflate.

Ønsker du å fjerne shellac fra vår klinikk? Velg denne behandlingen. 

Under denne behandlingen fjernes shellacen på en skånsom måte, som ikke skader dine naturnegler. 

Dersom du ønsker å fjerne shellac/gelelack som er lagt på av en annen salong.

Pedikyr inkl. lakk med shellac.

Dersom du ønsker å fjerne shellac på tærne på en skånsom måte.

Manikyr og pedikyr inkl. lakk med shellac.