Om vip beauty lounge

VIP Beauty Lounge Sandefjord finner du i hjertet av Sandefjord sentrum. Vårt hovedfokus er å kunne tilby siste nytt innenfor skjønnhet og behandlinger som virkelig gjør en forskjell.

Det er avgjørende for oss at du som kunde skal føle deg ivaretatt fra første stund, og at du får den optimale behandlingen etter ditt behov og ønske. Det handler ikke om at du skal forandre deg eller gjøre store forandringer i din hverdagslige rutine – det handler derimot om å være tilfreds med seg selv og eget utseende. Hos oss er du velkommen inn til en behagelig og rolig aroma, hvor både små og store problemer blir håndtert like profesjonelt.

Teamet vårt består av en autorisert lege, samt faglærte og høyt kvalifiserte medarbeidere, som har utdanning innenfor alt fra hudterapi, kosmetisk hudpleie, vipper, negler og bryns design. For å kunne tilby våre kunder det beste, har vi stort fokus på kurser og utdanninger på toppnivå. Vårt mål er til enhver tid å være oppdatert på de beste, nyeste og mest veldokumenterte behandlingsmetodene på markedet.
For å gi kunden vår ekstra trygghet, har vi hengt opp våre diplomer i
salongen.

TERAPEUTER HOS VIP BEAUTY

Nerina

Co founder

Som gründer, eier og driver er Nerina er spesialist innenfor skjønnhet og hudpleie Hun har utdannelse som hud- og kroppsterapeut, med en rekke spesialisert seg i kosmetisk hudpleie. Etter over 10 år innenfor bransjen, bærer hun på ekstremt mye erfaring og kunnskap.

Nerina er sertifisert innenfor alt vi tilbyr av vipper, bryn, pmu, microblading, tannbleking, spraytan, hudpleie, kjemisk peel, dermapenn, microneedling mm.

Hun har også en master i vippeextensions og har tatt steget opp ved å produsere et eget vippemerke Vip Beauty Lashes.

andrea

Vippe-, bryn- og negltekniker

Andrea er profesjonell sertifisert negltekniker fra CND og neglakademiet. Hun har lang erfaring som negltekniker og har utviklet et skarpt øye for negloppbygging, negldesign og detaljer. 

Andrea er perfeksjonist, og det viser hun tydelig i arbeidet som vippetekniker. Hun har bestått kurs innenfor klassisk- og volumkurs, og sikrer lekre vipper på våre kunder.

Hun er også sertifisert innen vippebøy, brynslaminering, tannbleking, behandlinger med form og farge, klassisk hudpleie og spraytan.

Dr. Ardavan

Autorisert lege

Autorisert lege med spesialisering innenfor nevrologi.

Dr. Ardavan har utført  kosmetiske skjønnhetsbehandlinger i en årrekke, og utfører blant annet rynkebehandling, fillerbehandlinger, samt fettreduksjon med Belkyra, tådløft og dypvirkende hudbehandlinger. Se alle hans behandlinger under «Dr. Ardavan».