PERMANENT SMINKE

Hos oss kan du få microblading, vipperotfarge, leppefarge, skjønnhetsflekk.

Vi benytter ulike tattoveringsteknikker for å skape farger og former med permanent sminke, som ligner på vanlig sminke. Alle konsultasjoner hos oss er gratis, og all påfyll av permanent sminke, innen 3-6 uker, er inkludert i prisen.

Microblading

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent-makeup på bryn. I denne behandlingen brukes en manuell metode til å tegne opp mikro tynne hårstrå, som er identiske med dine egne bryns hår.

Før hver behandling, gjør vi en konsultasjon der vi måler opp og blir enige om øyebrynsform og farge. 

Påfyll skal skje innen 3-6, for å korrigere på form eller farge, etter at øyebrynet har helet, dersom det er ønskelig. Denne påfyllen er inkludert i prisen.

Skjønnhetsflekk

Ønsker du å forsterke eller fremheve dine skjønnhetsflekker? Ønsker du en skjønnhetsflekk, og er lei av å tegne på hver dag? Vi tattoverer skjønnhetsflekker helt etter ditt ønske. Behandlingen er kort og nærmest smertefri.

Leppefarge/lipliner

Med korrekt utført leppe-PMU, kan du få de leppene du alltid har ønsket deg. Ikke bare med farge og tydeligere linjer, men også jevnere symmetri. 

Permanent sminke på leppene kan gi forsterket leppekontur, mer farge eller ønsket farge på leppene, jevne ut skjeve lepper/leppekanter, forstørre leppene eller bare rett og slett ønsker sminkede lepper til en hver tid.

Vipperotfarge/eyeliner

Permanent vipperotfarge fremhver, former og åpnet blikket og øyeformen. Bruker du eyeliner hver dag? Da er denne behandlingen perfekt for deg. Behandlingen egner seg også for deg med redusert syn og/eller dårlig tid på morgenen.

En eyeliner kan tattoveres på ulike måter – alt etter ditt ønske.

Dersom du ønsker å sende tilbakemelding på behandling for korrigering, sender du oss mail via: vipsandefjord@hotmail.com

MERK: det er ikke mulig å få refundert beløp for behandlinger.