KUNSTEN AV ANTI-AGE MED PRX-T33

Som den første klinikken i Vestfold tilbyr vi nå PRX-T33 behandling hos oss. Behandlingen er kjent for sitt revolusjonerende resultat, uten nåler og nedetid.

Hva er egentlig PRX-T33?

Behandlingen inneholder verken filler eller kjemisk peel, så hva går egentlig behandlingen ut på? Dette er en behandling med unike sammensetninger av peroksid, TCA og Kojjic Acid. Sammen skaper disse ultimate ingrediensene en revolusjonerende hybrid behandling med filler-effektiv og kjemisk peel – uten nåler, nedetid eller sideeffekter. De aktive ingrediensene i PRX trekker inn i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse, samt bidrar til stimulering av hudens egen vekstfaktorer, som gir umiddelbare og langvarige resultater. Resultatet ser man umiddelbart etter behandling.

PRX-T33 behandlingen er smertefri, og kan taes gjennom alle årets årstider, uten å gi lysfølsomhet.

For best holdbarhet og resultat, anbefaler vi at behandlingen gjøres som en kur 4-6 ganger med 7-10 dagers mellomrom.

Hvem passer PRX-T33 behandlingen for?

Behandlingen er like egnet for alle som ønsker mer fukt i huden, mer glød og plumping, som for de som ønsker å jevne ut linjer, hudstruktur, hudtoner og ikke minst reduserer rynker og aldringstegn.

PRX-T33 passer til alle som ønsker:
* mer fukt i huden
* glød og plumping
* utjevning av fine linjer
* lysne opp pigmenteringer
* fastere hud
* jevnere hudtone og hudstruktur
* redusere rynker

Bestill time til din PRX-T33 behandling ved å klikke her!

Før (oppe) og etter (nede) bilde fra Vip Beauty Lounge AS i Sandefjord. Etterbilde viser tydelige resultater ved øye-, munn- og hakeparti, samt forbedring av hudstruktur og hudtone.
Før (oppe) og etter (nede) bilde fra Vip Beauty Lounge AS i Sandefjord. Etterbilde viser tydelige resultater ved øye-, munn- og hakeparti, samt forbedring av hudstruktur og hudtone.

Vip Beauty Lounge tilbyr en rekke dypvirkende ansiktsbehandlinger. Les mer om de forskjellige ansiktsbehandlingene ved å klikke her.