RazSpa
Hudpleieserie med naturlig opphav fra det nordiske
LES MER HER

RAZSPA

Rasmus Bjørn Steen-Gørup, eller Raz som de fleste kjenner han som, har i mange år studert og arbeidet med hvordan man kan bruke naturens helbredende og skjønnhets egenskaper. Han er svært opptatt av at alle produkter skal ha naturlig opphav. Han har selv funnet og plukket mange ingredienser fra den nordiske naturen. Noe som har gjort han til en av Danmarks mest kjente skjønnhets eksperter.

RazSpa er en naturlig hudpleie- og skjønnhetsserie, som jobber for Fair Trade. RazSpa er miljøvennlig og naturlige produkter som bærer preg fra det nordiske.

Bestselger produkter fra Raz spa

RAZ SPA

Endelig har vi fått inn serien til Rasmus Bjørn Andersen. Serien er rimelig i pris og passer like godt til alle hudtyper, i alle aldre. Ikke minst gir serien gode synlige resultater.

Rasmus har i mange år studert og undersøkt hvordan man kan bruke naturen sine egenskaper til å skape skjønnhet, pleie og helbreding. Han har arbeidet med dette de siste 15 årene, og har samtlige ganger brukt ingredienser som han selv plukker og samler fra den nordiske naturen. Han er en av de mest kjente skjønnhetsekspertene i Danmark, med serien sin RAZspa. Serien utvikler seg nå raskt i Norge.

MER INFO? Alle produktene til Rasmus er naturlig, de fleste er økologiske, inneholder ingen syntetiske parfymer og er fri for parabener og mineralske oljer. Ikke minst er produktene under Fair Trade. (Les mer om Fair Trade her: https://www.fairtrade.no/om-fairtrade.html og arbeidet til Rasmus og Fair Trade her: https://www.raz-spa.dk/om-raz/)

Du finner mer informasjon, veiledninger og resultatbilder på deres instagram @ razspa

LÅNTE RESULTATBILDER:

RAZspa Repair 15 ml - Pinky.no
RAZspa Repair 15 ml - Pinky.no