INFLUENCER, MICRO-INFLUENCER..

SAMARBEID

Ønsker du å gå inn i et samarbeid med oss?

Vi er åpne for både korte og lange samarbeid, enten du er inluencer, micro-influencer eller for eksempel en klubb/gruppe. Vårt mål med et eventuelt samarbeid er at vi kan løfte hverandre!

Når vi inngår et samarbeid, er det viktig for oss å kartlegge ønskene, målene og kravene til begge parter – og utarbeidet en plan som oppfyller dette. For klinikken er det viktig at en eventuell samarbeidspartner har gode verdier.

Hva forventer klinikken?

I et eventuelt samarbeid er det normalt at begge parter har forventninger til hverandre. Klinikken forventer at du som samarbeidspartner oppfyller din del av avtalen og viser gode verdier til både klinikk, kunder, følgere og publikum. Dersom samarbeidspartner ikke utgjør sin del av avtalen, forventer klinikken full refusjon for utførte tjenester/produkter. 

Vi har ingen forventninger til høye følgertall, men ønsker en enkel innsikt i statestikken til ditt publikum, ift engasjement. I de fleste samarbeid har vi en test før vi går inn i et videre samarbeid – dette er for å se hvilke potensielt engasjement samarbeidet kan gi, og få en illustrasjon på hvordan samarbeid vi eventuelt kan ha. 

Klinikken kan tilbyr alt fra rabatterte priser, «gratis» behandling, rabattkoder du kan gi til dine følgere, eventer/happenings, konkurranser osv.

Tidligere samarbeid

Instagram @ isabelhamre
Instagram @ iamamaliie
Instagram @ beautybyjonas
Instagram @ treningskris
Instagram @ stinablogg
Instagram @ linnwoyenlenes
Instagram @ rebeccabjoerk
Instagram @ quin10hybridviking
Instagram @ solbeerg