SUPERNYHET – BIOSIL!

Endelig har vi fått inn det populære bestselgende kosttilskuddet BioSil.

BioSil = the clinically proven collagen generator, eller sagt på norsk: «Den klinisk beviste kollagengeneratoren».

BioSil er et klinisk dokumentert, patentert kosttilskudd, forsket fram og produsert i Belgia. BioSil kommer i to former – dråper og kapsler. BioSils aktive virkestoff er ch-OSA. Selskapet bak BioSil har brukt 14 millioner $ på forskning og utvikling av produktet. De publiserer studier gjennomført etter forskningens gullstandard. Produktet vinner priser for beste skjønnhetsprodukt igjen og igjen. BioSil lover ingenting mer enn det forskningen på produktet allerede har vist.

BioSil fungerer som en bryter som slår på kroppens egenproduksjon av kollagen. BioSil aktiverer kroppens kollagenproduserende enzymer. I tillegg beskytter BioSil det eksisterende kollagenet fra å skades av homocystein, som er en aminosyre hudforskere kaller “anti-kollagen”-aminosyren. BioSil vil hjelpe kroppen til å produsere mer kollagen, og i tillegg beskytte det kollagenet som er produsert.

En hudstudie av kvinner mellom 40-65 år, viste at 20 ukers bruk av Biosil, ga 89% ækt hudelastisitet og 30% reduksjon av fine linjer og rynker. Det er ingen andre produkter som er i nærheten av å kunne dokumentere slike effekter som BioSil gjør.

Reduksjon av fine linjer, rynker, poser og mørke ringer under øyne.
Reduksjon av fine linjer og rynker.
Reduksjon av porer og fine linjer. Forbedret hudkvalitet.