SUPERSALG BEAUTÉ PACIFIQUE

Det er alltid en grunn til å feire, eller hva? Sommerferien er offisielt over og vi håper at alle er klare til å ta tak i nye muligheter og utfordringer. Vi feirer en ny start med 25% avslag på hele sortimentet fra Beauté Pacifique. Her er det altså mulig å gjøre veldig gode kupp, enten det er til deg eller til dine kjære. Og kanskje er du tidlig ute med julegavene i år?

Beauté Pacifique er et dansk firma som ble grunnlagt av dansken Flemming K. Christensen i 1997 på bakgrunn av mange års samarbeide med ledende dermatologer og legemiddelfirmaer om utvikling av diagnose apparater til kartlegging av hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. Produktene fra Beauté Pacifique er utviklet slik at de foreviste virkningene både kan måles via ultrascanning, og sees i speilet.

Kom innom oss for å se, teste og få rådgivning om hva som passer din hud og hva din hud trenger. For visste du at det er viktig å blant annet bruke forskjellige fuktighetskrem på sommeren og vinteren? Dette fordi miljøet er helt annerledes og huden deretter. Ofte trenger huden enda mer fukt på vinterstid.

Tilbudet varer ut måneden.

Beauté Pacifique | Lave priser | Rask levering | Bangerhead