SUPERSALG PÅ MAKE UP STORE

Make Up Store er Nordens raskest voksende kosmetikkmerke og har eksistert helt siden 1996. Grunnlegger og administrerende direktør Mika, hadde et mål om å skape en verden av farger, med bredt utvalg av fargekosmetikk. Ikke minst ønsket han et helt unikt konsept som ikke har eksistert tidligere. Produktene har høy kvalitet til gode gunstige priser.

Denne måneden har vi SUPERSALG på hele Make Up Store partiet. Du får -30% avslag på alle produkter. Alle øyenskygger får du på hele 50% rabatt! Her er det mulig å gjøre ekstremt gode kupp. Men vær rask, for favorittene ryker fort.

Våre anbefalinger er bestselgeren Wonder Powder. Dette er et mineralpudder som gir porselenshud. Askepott-pudderet gir en perfekt og silkeglatt hud, med nydelig glød. Pudderet jevner ut huden, skjuler rødhet og fine linjer på en helt magisk måte. Finnes i forskjellig farger. Anbefalt påføring er med en stor pudderbørste.

Primer-pudderet er også høyt på listen over favorittene. Dette pudderet jevner ut porer og fine linjer, og gir et bedre grunnlag og base for påføring av foundation. Pudderet kan også brukes som et setting-pudder, etter påført foundation, for et mattere resultat.

FaceMist fra Make Up Store er også et must-have. Dette er en fuktighetsgivende ansiktsspray med pleiende egenskaper. Spray over ansiktet ditt når du trenger ekstra fuktighet, en quickfix på dagen eller etter påføring av sminke. Denne passer til alle hudtyper. Ikke minst er denne perfekt å ha med i vesken på varme sommerdager!

Make Up Store byr på mye mye mer. Blant annet gode pigmenterte øyenskygger, leppestifter, leppe- og eyelinere, kvalitetssminkekoster, løsglitter, blush, bronzer, pudder, mascara, løsvipper osv. Kom innom salongen for å ta en titt!

Alle ansatte i salongen er behjelpelig med råd og tips, som passer deg og ditt behov.