TRYGG ÅPNING MANDAG 27/4

Hei alle sammen!

Mandag 27.april ønsker vi dere alle hjertelig velkommen tilbake til klinikken vår. Åpningen må selvfølgelig skje etter de nye smittevernstiltakene som har blitt satt og alle ansatte er pålagt og følge disse tiltakene til punkt og prikke. Men vi er også avhengig av at alle hjelper til og følge disse tiltakene, med oss!

Vi ber derfor om:

  • Møt opp til avtalt tid! Vær presis, ikke kom før og ikke kommer etter oppsatt time. Vi ønsker å ha minst mulig kunder i loungen og helst så lite folk som mulig i klinikken samtidig. Vent gjerne utenfor dersom du kommer for tidlig.
  • Kom alene! Det vil ikke være mulig å ta med seg andre inn i klinikken eller til oppsatt time. Kom alene til avtalt tid, som nevnt ovenfor.
  • Håndhygiene! Vi plasserer desinfeksjonsmidler ved inngangen av klinikken og ved kassa. Vi ber om at alle benytter seg av dette både før de kommer inn og før de forlater klinikken.
  • Unngå kontakt med produkter! Alle testere i salongen er blitt fjernet. Trenger du hjelp og veiledning med et produkt, så spør betjeningen. Vi ønsker minst mulig berøring av produkter. Det vil derimot være mulig å få med seg ønsket tester hjem. Hold helst hendene dine i fanget.
  • Hold deg hjemme! Har du noe som helst luftveissymptomer så må du holde deg hjemme. Vi tar kun imot symptomfrie kunder. Dersom du kommer til salongen med symptomer, vil du bli sendt ut igjen. Dette setter både kunder og ansatte i fare, og i eventuell karantene.
  • Ikke bestill time dersom du er i hjemmekarantene, isolasjon eller har vært utenfor Norge de siste 14 dagene. Dersom du har vært i kontakt med en som har blitt eller er mistenkt for smitte av COVID-19 blir du dessverre nektet.
  • Gi beskjed dersom du føler på luftveissymptomer!
  • Hold avstand! Minimum 1 meter avstand mellom hver kunde.
  • Dersom du skal ha vippe-, hudpleie- eller brynstime, ser vi helst til at dere kommer med oppsatt hår og uten sminke. Dette gjelder også for kosmetiske behandlinger.

Det er ubeskrivelig viktig for ikke bare deg selv, men også andre kunder og ansatte at alle overholder disse reglene og tiltakene. Vi i salongen tar dette på ytterste alvor og ønsker å gjøre kunden og arbeidsdagen vår så trygg som mulig. Det er mange innom oss hver eneste dag og vi må derfor ta hensyn til alle.

NB! Vi er pålagt og registrere alle kunder som har vært på time hos oss i 2 uker, i tilfelle smittesporing.

Arbeidstidene er tilpasset situasjonen vi er i. Det kan derfor være vanskeligere å finne ledige timer på bookingen. Arbeidstidene kan også endre seg etterhvert med hensyn til situasjonen vi er i. Vi ber om forståelse for dette.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen! <3