VIPPEBØY

vippebøy

Vippebøy er en lett, elegant og naturlig semi-permanent keratinbehandling for dine naturvipper. Behandlingen gir deg en naturlig semi-permanent bøy/løft på naturvippene dine uten å skade naturvippene dine. Dette gir øynene et mer åpent blikk og et generelt løft i ansiktet.

Keratinbehandlingen passer godt for alle, og er et fint alternativ for deg som ikke ønsker vippeextensions. Vippebøy passer også for deg som:

  • er fornøyd med lengde på naturvippene, og ønsker en semi-permanent bøy som kan kombineres med vippefarge/mascara.
  • har sta og stritte vipper som nekter å holde på bøy.
  • har korte naturvipper.
  • har lange naturvipper.
  • er mellom 17-70+ år.

Det beste med behandlingen er at den krever lite vedlikehold i ettertid, du oppnår umiddelbart resultat som varer i 4-8 uker avhengig av din syklus. Alle produktene som brukes inneholder ingredienser som styrker og næring som gir naturvippene behandling under hele prosessen.

Etter behandling

Etter vippebøy-behandling bør du:

  • unngå vann og fukt på 24 timer. Dette gjelder fysisk aktivitet med svetting, badstue, dampbad osv.
  • unngå mascara i 24 timer.

Etter 24 timer kan du gjennoppta din daglig rutine, uten å tenke på noenting vedrørende vippene. Du kan bruke mascara og annen sminke på/rundt vippene etter 24 timer dersom du ønsker det.

Ofte stilte spørsmål

Nei, vippebøy er ikke skadelig for vippene dine dersom du går til en sertifisert og dyktig terapeut som påfører produktene på en forsvarlig og riktig måte.

Vi bruker produkter som inneholder keratin og elastin, som er med på å styrke vippene dine. 

Både ja og nei. Det er ikke skadelig for fosteret, men på grunn av hormonelle forandringer i kroppen kan vippehårene reagere på en uventet måte.

Ja, vi farger vippene under behandling dersom du ønsker det. Ønsker du å farge vippene når det har gått noen uker kan du også det.

Ja, det kan du. Bare vent i 24 timer etter behandling.

Vi anbefaler alle som tar semi-permanente behandlinger å bruke oljer/serum på naturhårene, for å opprettholde fuktighetsbalansen og unngå at hårene føles stive.

Et løft kan vare i alt fra 4-8 uker. Hvor lenge det varer varierer fra person til person mtp. helse, livsstil, syklus, utgangspunkt, bruk av kosmetikk, etterbehandling.

Når du føler at løftet er borte. Alt fra 4-8 uker.