VIPPEEXTENSIONS

Vippeextensions fremhever din naturlige skjønnhet

Vip Beauty Lounge

vipper i sandefjord

Vippeextensions er Vip Beauty Lounge sin signatur. Vi har i lang tid spesialisert oss på vippeextensions, og har i flere år lagt vakre vipper på både Sandefjordinger, turister og de som har lengre reisevei. 

Vip Beauty Lounge er kjent for vakre vipper, i naturlig og mindre naturlig stylinger – alt etter hva akkurat du ønsker deg og trenger.

Vippeextensions er rent håndarbeid, og hos Vip Beauty Lounge finner du flere dyktige håndverkere og kunstnere som alltid ønsker å gi deg det beste resultatet og gjøre deg fornøyd.

Nøkkelordet er kvalitet

Våre vipper er alltid

Fra vårt vippemerke

Skreddersydd til deg

Håndlaget

Montert riktig

Hvordan vipper vil du ha?

KLASSISKE VIPPER

Nytt sett 1000,-

MIXED VIPPER

Nytt sett 1400,-

VOLUM VIPPER

Nytt sett 1600,-

MEGAVOLUM

Nytt sett 1800,-

FØR OG ETTER BEHANDLING

 • bestill time til allergitest dersom du er usikker på allergi.
 • Bruk gode og pleiende produkter på vippene dine.
 • møt opp til timen din sminkefri.
 • unngå oljeprodukter, da dette påvirker limets holdbarthet.
 • rens og børst vippene dine.
 • unngå å plukke på vippene, spesielt med skitne fingre.
 • ikke bruk mascara, vannfast sminke eller vippetang.

De første 24-48timene:

 • unngå all form for vann og fukt. Det gjelder også dusj, solarium, trening, svette, badstu ol. Limet trenger tid på å herde, og vann/damp påvirker herdingen.
 • det er ikke nødvendig å rense eller børste vippene de første timene.
 • ikke plukk og ta på vippene.

Hvorfor Vip Beauty Lounge?

Vi har fornøyde kunder!

5/5

Takk for gode samtaler og perfekte vipper hver gang <3

5/5

Beste stedet! Kunnskap, humor, og lux <3 Går man til vip en ang, så kan man ikke gå noe annet sted etterpå uten å bli skuffa

UNN DEG SELV LITT LUKSUS

Book din vippetime idag!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Anbefaler påfyll etter ca. 3 uker. Alt imellom 2-4 uker. 

Varighet er varierende fra person til person, mtp vippesyklus, vippevekst, livsstil og helse. 

Du er kanskje ikke bevisst på at vi mister 1-4 naturvipper om dagen – på grunn av vippesyklusen. Dette vil du merke mer med extensions.

Vippesyklus: en vippe har tre stadier: anagen (baby), catagen (ungdom) og telogen (voksen). Når en telogen vippe faller av, fornyes den med en frisk anagen vippe. Alle vipper er forskjellige og sykluser varierer fra person til person – noen raskere eller tregere enn andre. Det er vanskelig å legge merke til denne syklusen, uten vippeextensions.

Når kroppen utsettes for stress påvirkes kroppens hormonproduksjon, og dermed påvirker hårproduksjon, håravfall osv. For eksempel: bruk av medisiner, stress, kostholdsendring, hormonendringer, mensen, depresjoner, stoffskiftesykdommer, lite søvn o.l. Dette kan ikke vi få gjort noe med, og det kan variere fra gang til gang.

Riktig påsatte vippeextensions gjør ingen skade på verken øyne eller vipper. En dyktig og erfaren vippetekniker klarer å se hvordan type vipper som passer til hver individuelle naturvippe. Både mengde, tyngde og lengde, men også valg av gode og riktige produkter. Med en slik vippetekniker kan du ha vippeextensions så lenge du vil, uten å trenge pause.

Det er viktig å rense vippene, for å fjerne rester av sminke, døde hudceller og svette, talg og smuss som kroppen skiller ut igjennom hårsekkene. Dersom dette ikke renses bort, vil det oppstå bakterier som faktisk spiser opp røttene til naturvippene dine, slik at du mister mer vipper.

Det er mulig å bruke vipperens som er laget til vippeextensions. Skum opp produktet med vann og børst over vippene. Ikke overdriv verken rens eller børsting. Dette trengs ikke å gjøres hver dag, hold det til hver 2.dag med dyprens. Eller de gangene du har brukt mye sminke.

Dersom du ikke har vipperens, kan du bruke din vanlige ansiktsrens så lenge den skummer opp og ikke inneholder oljer. 

Ikke vær redd for å la vannet renne over vippene i dusjen, men vær flink til å tørke og børste igjennom etterpå. For å tørke vippene kan du legge noe vann-absorberende (håndkle, papir) under øyne og blunke, slik at vannet klemmes ut.

Dersom du er i tvil om allergi, anbefaler vi at du bestiller en time til å teste.

Veldig få er allergiske mot vippeextensions, men kryssallergier kan forekomme, særlig for de med pollenallergi.  

Noen kan oppleve å bli litt rød i øyne etter behandling, men dette går fort over. Dersom det ikke går over kan man forsøke å ta en zyrtec og drikke masse vann. 

Dersom du opplever unormalt ubehag etter behandling hos oss, som ikke gir seg, tar du kontakt med oss snarest! Vi tar deg så inn til klinikken for å se, vurdere og veilede deg videre. Vi kommer også sammen frem til en mulig bakgrunn for ubehaget og vurderer om vi eventuelt må vi fjerne vippene.

Svært sjeldne plager etter vipper:

 • svie i øyet
 • hovne øyelokk
 • rød øyne
 • følelse av noe som skjærer på øyet

Plagene nevnt ovenfor er svært sjeldne, og dersom det oppstår avtar det etter veldig kort tid.

OBS! Som forbruker er du pliktet i å la oss som behandler deg i første omgang, se på resultatet, fikse opp og veilede videre. 

Nei, det skjer aldri/svært sjeldent. Vi har aldri opplevd dette. 

Dersom du føler en følelse av svie under eller etter behandling, kommer dette av gasset fra limet – ikke selve limet inn i øynene. Dette avtar fort. Limet vi bruker stivner på få millisekunder. Det kan også skyldes av pad under øyet har ligget litt for nærme våtkanten.

Dersom du ønsker å fjerne vippeextensions, anbefaler vi at du bestiller time til dette. Da påfører vi et produkt som løsner opp limet på en forsvarlig måte, og bevarer naturvippene dine. 

Og for all del – ikke riv av vippene. Da river du også av røttene, som gjør at øyelokkene blir hovne og naturvippene vokser sakte ut igjen.