DE ULIKE TYPENE VIPPEEXTENSIONS

Har du lyst å prøve ut vippeextensions, men er usikker på hvordan du ønsker? Eller er du kanskje usikker på hva forskjellen er? Når du skal velge hvordan vippeextensions du ønsker, er det kanskje vanskelig å vite hva som er forskjellen. Det finnes et hav av alternativer og gjerne med ulikt navn på ulike sider. For nybegynnere kan ord som «klassisk», «mix», «hybrid», «volum», «2D», «7D», «mega volum» og alt det der, være helt meningsløst.

Vippeextensions passer for alle uansett alder, men er uten tvil essensielt for deg som ønsker å bruke mindre tid foran speilet, for deg som er lei av å påføre mascara, for deg som ønsker å ramme inn ansiktet, for deg som skal i en spesiell anledning eller for deg som rett og slett ønsker å føle deg ekstra fresh hele tiden.
Med vippeextensions kan selv små, korte og tynne naturhår bli mer fyldige og lange. For å beholde et fyldig resultat, anbefaler vi å komme tilbake for påfyll ca. hver 3.uke – alt etter hvordan din vippesyklus er, hvor godt du tar vare på vippene dine og hvor fyldig du ønsker å ha vippene dine til en hver tid.

Naturlig mixed vipper hos vip beauty lounge
Naturlig mix med 70% klassiske vipper og 30% volumvipper. Passer til deg som ønsker en naturlig look, men samtidig litt mer fylde.

Det finnes mange type stylinger, former, bøyer, farger, tykkelser og lengder. Hvordan styling, form og bøy avtaler du gjerne med vippeteknikeren din før timen. En dyktig vippetekniker kan også se hva som passer best for akkurat deg og hvilke tykkelse, mengde og bøy som er passe for dine naturvipper. Hos Vip Beauty Lounge får du alternativene klassisk, mix, volum og megavolum. Under kan du lese hva som skiller disse.

Vip Beauty Lounge bruker vippeprodukter av eget merke. Våre produkter er av høy kvalitet og våre vippeteknikere bærer på høy kompentanse – noe som garanterer et godt resultat. Vi er alle svært opptatt av å hele tiden være oppdatert på det siste innenfor bransjen, og kurser oss derfor jevnlig for å alltid bli litt bedre og for å kunne tilby våre kunder det beste. Å legge vippeextensions er en kunst av rent håndverk, spesielt volumfaner hvor hver fane designes etter din naturvippe. Et godt sett med vippeextensions krever gode produkter, kunnskap, nøyaktighet og ikke minst et brennende hjerte for jobben man gjør. Våre teknikere oppfyller selvfølgelig disse kravene <3

Hva koster vippeextensions? Se her.


KLASSISKE VIPPER

Klassiske vipper er den mest naturlige formen for vippeextensions. Her blir det brukt en 1:1 teknikk, som vil si at det blir satt på ett syntetisk vipperhår til ett av dine naturhår. Resultatet for denne typen avhenger mye av eget utgangspunkt, da det kun er én singel vippe per naturvippe. Det vil si at dersom du har fyldige naturvipper, vil resultatet også bli fyldigere enn hvis du for eksempel har lite naturvipper fra før.

Klassiske vipper er kjent for den perfekte mascara-looken, med separerte vipper. Så dette er et perfekt alternativ for deg som er lei av å påføre mascara hver eneste dag, men samtidig ønsker et så naturlig resultat som mulig. Men også er godt alternativ for deg som er nybegynner og vil starte forsiktig.

Klassiske vipper hos vip beauty lounge
Book time til klassiske vipper her!

MIXED VIPPER

Mixed vipper, også kjent som «hybrid vipper», er det perfekte alternativet for deg som ønsker en naturlig, men fyldig look. Med mixed vipper blir resultatet verken for mye eller for lite.

Her brukes det mindre volumvifter, satt sammen av tynne syntetiske vippehår, som igjen blandes sammen med klassiske vipper. På denne stylingen er det mulighet for å regulere mengden volumvipper og klassiske vipper som blir satt på, slik at vi klarer å oppnå akkurat det resultatet du ønsker. Ønsker du for eksempel en svært naturlig look, men med litt fylde, så kan det settes på 70% klassiske vipper og 30% volumvifter, istedenfor 50/50.

Mixed vipper hos Vip Beauty Lounge
Bestill time til mixed vipper her!

VOLUM

Volumvipper er en av de mest populære vippebehandlingene hos Vip Beauty Lounge. Med volumvipper får du større muligheter til å style øyet akkurat slik du ønsker. Resultatet kan være både enkelt og naturlig, men også dramatisk og fyldig.

Her brukes det en annen teknikk enn med klassisk vipper, da det er flere og tynne syntetiske vipper som lages om til en vippevifte/vippefane, som festes til én naturvippe. Våre vippeteknikere lager hver enkelt volumfane for hånd og kan med det ha kontroll til å justere både mengde, tykkelse og vekt til hva den enkelte naturvippen din tåler.

Volum vipper hos Vip Beauty Lounge
Bestill time til volumvipper her.

MEGAVOLUM

Megavolumvipper passer perfekt for deg som ønsker det lille ekstra – enda litt mer fylde, enda litt mer dramatikk og enda litt mere vipper. Mega-vipper trenger ikke nødvendigvis å være ekstremt lange. De forskjellig type vipper handler mer om hvor fyldige vippene er.

Megavolumvipper hos Vip Beauty Lounge.
Klikk her for å bestille megavolum.

Klikk her for å komme direkte til vår bookingmeny for vippeextensions, eller besøk våre instagramprofiler for å se flere bilder av vippeextensions og andre behandlinger.

IG @ vip.beauty.lounge
IG @ nerina.vipbeauty
IG @ vipbeauty.by.malin
IG @ vipbeauty.by.andrea